Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τesla: Δεν θα μειώσουμε την παραγωγή μας στην Κίνα εξαιτίας της έλλειψης ημιαγωγών

Τesla: Δεν θα μειώσουμε την παραγωγή μας στην Κίνα εξαιτίας της έλλειψης ημιαγωγών

Η παραγωγή του εργοστασίου της εταιρείας στη Σαγκάη αναμένεται να διαμορφωθεί στα 300.000 οχήματα

Σχετικά Άρθρα

Στα 300.000 αναμένεται να φθάσει ο αριθμός των οχημάτων που θα παράξει το εργοστάσιο της Tesla στη Σαγκάη κατά τους πρώτους εννέα μήνες τους τρέχοντος έτους, παρά την έλλειψη σε ημιαγωγούς σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με δύο πηγές που μίλησαν στο Reuters, την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021.
Στο εργοστάσιο κατασκευάζονται τα ηλεκτρικά μοντέλα Sedan 3 και το SUV, Model Y, για την εγχώρια αγορά και τις διεθνείς αγορές, όπως της Γερμανίας και της Ιαπωνίας.

O προγραμματισμός

Περί των 240.000 οχημάτων κατασκευάσθηκαν στο εργοστάσιο κατά τους πρώτους οκτώ μήνες, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ένωσης Επιβατικών Αυτοκινήτων της Κίνας, ενώ η ίδια η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει λεπτομέρειες σχετικά με την παραγωγή του εργοστασίου της.
Τον Αύγουστο, ένας αξιωματούχος της περιοχής όπου βρίσκεται το εργοστάσιο της Tesla, δήλωσε ότι αναμένεται η παραγωγή για φέτος να ανέλθει στα 450.000 οχήματα, εκ των οποίων τα 66.100 προορίζονται για εξαγωγές.
Στο μεταξύ η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία βρίσκεται στην αναζήτηση συνεργατών για να στελεχώσουν το νομικό τμήμα και των εξωτερικών σχέσεων στην Κίνα, καθώς αντιμετωπίζει ελέγχους από τις αρχές στην ασιατική χώρα για την ασφάλεια δεδομένων και τις καταγγελίες πελατών αναφορικά με την εξυπηρέτησή τους.

www.bankingnews.com

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης