Διεθνή

Τι απαντά η Xiaomi στις καταγγελίες για δυνατότητες λογοκρισίας στα κινητά της

Τι απαντά η Xiaomi στις καταγγελίες για δυνατότητες λογοκρισίας στα κινητά της

Tο υπουργείο Άμυνας της Λιθουανίας κατηγόρησε την Xiaomi ότι τα κινητά της έχουν ενσωματωμένες δυνατότητες λογοκρισίας, συστήνοντας στους πολίτες να πετάξουν τα κινητά τους. Τι απάντησε ο τεχνολογικός κολοσσός.

Σχετικά Άρθρα
Απάντηση στα όσα δήλωσε το υπουργείο Άμυνας της Λιθουανίας για τεχνικές λογοκρισίας στα κινητά της, εξέδωσε η κινεζική εταιρεία Xiaomi.

Σημειώνεται ότι το υπουργείο της χώρας κατηγόρησε την Xiaomi ότι τα κινητά της έχουν ενσωματωμένες δυνατότητες λογοκρισίας, συστήνοντας στους πολίτες να πετάξουν τα κινητά τους.
Εκπρόσωπος της εταιρείας επεσήμανε πως δεν τίθεται κανένα θέμα λογοκρισίας ούτε παρεμπόδισης στην δραστηριότητα των χρηστών.
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Xiaomi, «οι συσκευές της Xiaomi δεν λογοκρίνουν την επικοινωνία ούτε από ούτε προς τους χρήστες τους.
Η Xiaomi δεν το έκανε ποτέ ούτε πρόκειται ποτέ να απαγορεύσει ή να εμποδίσει την προσωπική δραστηριότητα των χρηστών smartphone, όπως αναζήτηση, κλήση, περιήγηση στο Διαδίκτυο ή τη χρήση λογισμικού επικοινωνίας τρίτων.
Η Xiaomi σέβεται και προστατεύει με κάθε τρόπο τα νόμιμα δικαιώματα όλων των χρηστών.
H Xiaomi συμμορφώνεται πλήρως προς τον ισχύοντα Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης