Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συγκλονίζει η σύζυγός του Schumacher – «Δεν ήθελε να κάνει σκι εκείνη την ημέρα»

Συγκλονίζει η σύζυγός του Schumacher – «Δεν ήθελε να κάνει σκι εκείνη την ημέρα»
Ο Γερμανός θρύλος της Formula 1, ο οποίος εδώ και οκτώ χρόνια είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι του

Στο ατύχημα του Μίκαελ Schumacher πριν εννιά χρόνια στις γαλλικές Άλπεις και στο πώς θα μπορούσε να αποφευχθεί, αναφέρθηκε η σύζυγός του, Κορίνα.
Το Netflix βγάζει νέο ντοκιμαντέρ που κάνει σήμερα (15/9) πρεμιέρα για τον Γερμανό θρύλο της Formula 1, ο οποίος εδώ και οκτώ χρόνια είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι του, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Ένας τραυματισμός που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, όπως λέει στο ντοκιμαντέρ η Κορίνα Schumacher.
«Μου είχε πει: «Το χιόνι δεν είναι κατάλληλο. Μήπως να πηγαίναμε στο Ντουμπάι για ελεύθερη πτώση;»», αποκαλύπτει η σύζυγος του Μίκαελ, για τον οποίο λέει δακρυσμένη: «Μου λείπει κάθε μέρα. Αλλά δεν λείπει μόνο σε μένα. Λείπει στα παιδιά, στην οικογένεια και τον πατέρα του, σε όλους όσοι είναι γύρω του. Σε όλους λείπει ο Μίκαελ, αλλά ο Μίκαελ είναι εδώ. Διαφορετικός, αλλά εδώ. Ακόμα μου δείχνει πόσο δυνατός είναι κάθε μέρα».

Σε άλλο σημείο του ντοκιμαντέρ, η σύζυγος του Schumacher λέει πως «δεν έχω κατηγορήσει ποτέ τον Θεό γι’ αυτό που συνέβη. Ήταν απλώς κακοτυχία, μία άτυχη στιγμή που μπορεί να συμβεί στον καθένα», αναφέροντας επίσης πως «πάντα ολοκλήρωνε τους αγώνες του στη Formula 1 και για το λόγο αυτό πίστευα ότι είχε κάποιους αγγέλους που τον πρόσεχαν. Ποτέ δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι θα μπορούσε να πάθει κάτι ο Μίκαελ».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης