Τελευταία Νέα
Διεθνή

Με πολιτικά και επιστημονικά ψεύδη προσπαθεί ο Biden να επιβάλλει υποχρεωτικότητα στους εμβολιασμούς

Με πολιτικά και επιστημονικά ψεύδη προσπαθεί ο Biden να επιβάλλει υποχρεωτικότητα στους εμβολιασμούς
Τα επιστημονικά ψέματα του Biden συνεχίστηκαν όταν δήλωσε ότι εάν είσαι εμβολιασμένος έχεις σχεδόν μηδενικό κίνδυνο να αρρωστήσεις

Ο αμερικανός Πρόεδρος Biden προσπαθεί να επιβάλλει υποχρεωτικότητα εμβολιασμών σε ομοσπονδιακούς εργαζόμενους και μεγάλες ιδιωτικές εταιρίες, ωστόσο επικαλέστηκε πολλά πολιτικά και επιστημονικά ψεύδη για να παρουσιάσει το σχέδιο του περί επιβολής μέτρων για τα εμβόλια.
Ο Biden αποκάλυψε ότι σχεδόν 80 εκατ αμερικανοί είναι ανεμβολίαστοι.
Δήλωσε ότι η υπομονή του είναι στα όρια με τους μη εμβολιασμένους αμερικανούς.
Τι άλλο να περιμένεις;
Τι άλλο πρέπει να δεις;
Κάναμε υπομονή, αλλά η υπομονή μας εξαντλήθηκε και η άρνησή σας κοστίζει σε όλους μας δήλωσε χαρακτηριστικά ο Biden αναφερόμενος στους ανεμβολίαστους.
«Πολλοί από εμάς είμαστε απογοητευμένοι με τα σχεδόν 80 εκατομμύρια Αμερικανούς που δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί, παρόλο που το εμβόλιο είναι ασφαλές, αποτελεσματικό και δωρεάν.
Μπορεί να μπερδευτείτε»

Τα πολιτικά ψέματα

Το 2020 ο Biden δήλωνε ότι δεν εμπιστεύεται το εμβόλιο του Trump.
To 2021 o Biden αναφέρει ότι όσοι δεν εμβολιαστούν μπορεί να χάσουν την δουλειά τους, τα εμβόλια είναι ασφαλή.
Τα επιστημονικά ψέματα του Biden συνεχίστηκαν όταν δήλωσε ότι εάν είσαι εμβολιασμένος έχεις σχεδόν μηδενικό κίνδυνο να αρρωστήσεις.
Ωστόσο τα στοιχεία από το Ισραήλ ακόμη καις τις ΗΠΑ αποδεικνύουν ότι αυτό που επικαλείται ο Biden ο αμερικανός Πρόεδρος είναι ψευδέστατο.
Ο Biden δήλωσε ότι πρέπει να λάβουμε περισσότερα μέτρα για την προστασία των εμβολιασμένων
Ο αμερικανός Πρόεδρος πέρασε ένα μήνυμα χωρίς εμβόλιο δεν θα έχεις δουλειά αλλά απέναντι σε πλήθος συνδικάτων όπως των ταχυδρομικών USPS έκανε πίσω καθώς το σγματείο που αριθμεί 600.000 αντέδρασασν στην υποχρεωτικότητα και προφανώς όχι μόνο αυτοί.

Οι βασικές ανακοινώσεις Biden για τον εμβολιασμό στις 9 Σεπτεμβρίου 2021

  • Ο Biden απαιτεί από τη «συντριπτική πλειοψηφία» των ομοσπονδιακών εργαζομένων να εμβολιάζονται ή να εξετάζονται κάθε εβδομάδα
  • Ο Biden αναμένεται να ζητήσει από το Υπουργείο Εργασίας τον κανόνα για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς
  • Θα υπάρξουν «μερικές» εξαιρέσεις για αναπηρία, θρησκεία
  • Οι εργοδότες που δεν συμμορφώνονται θα υποστούν πρόστιμα 14.000 δολαρίων ανά παράβαση.
  • Απαίτησε από τους εργαζόμενους στην υγειονομική περίθαλψη στα νοσοκομεία που λαμβάνουν τα προγράμματα Medicare και Medicaid να εμβολιαστούν - επηρεάζοντας πάνω από 17 εκατομμύρια εργαζόμενους.
  • Το Υπουργείο Εργασίας τις επόμενες εβδομάδες σχεδιάζει να εκδώσει ένα έκτακτο προσωρινό διάταγμα που θα εφαρμόσει τη νέα απαίτηση, που θα καλύψει 80 εκατομμύρια εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα.
  • Οι εργοδότες θα πρέπει επίσης να δώσουν άδεια στους εργαζόμενους για να εμβολιαστούν ή να αναρρώσουν από τυχόν παρενέργειες του εμβολιασμού. – WSJ

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης