Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τούρκος αναλυτής: O Erdogan έχει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας

Τούρκος αναλυτής: O Erdogan έχει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας
Πραγματικά έχει πολύ σοβαρά προβλήματα με την υγεία του, είπε ο Τούρκος αναλυτής Cevheri Güven

Για τις φήμες της κατάστασης του Τούρκου προέδρου Recep Tayyip Erdogan μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό ο Τούρκος αναλυτής, Cevheri Güven.
«Δυσκολεύεται να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, υπάρχει μία πολύ μεγάλη οθόνη πίσω από τους δημοσιογράφους και πρέπει να απαντήσει στις ερωτήσεις που του θέτουν, οι οποίες είναι προετοιμασμένες εκ των προτέρων, διαβάζοντας τα κείμενα σε αυτή την οθόνη…
Πραγματικά έχει πολύ σοβαρά προβλήματα με την υγεία του» ανέφερε. 
Παράλληλα, o Tούρκος αναλυτής, ερωτηθείς αν θα αναλάβει ο Hulusi Akar σε περίπτωση που επιδεινωθεί η κατάσταση της υγείας του Τούρκου προέδρου, απάντησε ότι «ειδικά μετά τις 15 Ιουλίου ο Erdogan παραχώρησε πλήρως τη διοίκηση των ένοπλων δυνάμεων της Άγκυρας στον Akar και έγιναν κάποιες πάρα πολύ σημαντικές νομικές αλλαγές, επομένως οι αεροπορικές, θαλάσσιες και χερσαίες δυνάμεις Διοίκησης υπάγονται άμεσα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας».

Υπενθυμίζεται πως τον Ιούλιο πολλοί είχαν αναρωτηθεί για την υγεία του Τούρκου Προέδρου μετά τη δημοσίευση ενός βίντεο έκανε το γύρο του διαδικτύου.
Ωστόσο, ούτε αυτή ήταν η πρώτη φορά που διατυπώνονταν εικασίες για την υγεία του Erdogan.
Kατά καιρούς, γράφεται ή ακούγεται ότι ο Τούρκος πρόεδρος έχει σοβαρά προβλήματα υγείας, αλλά το περιβάλλον του συνεχώς διαψεύδει κάθε τέτοια φημολογία.


 www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης