Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Υπαίθριο αυτοσχέδιο εστιατόριο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Γαλλία:  Υπαίθριο αυτοσχέδιο εστιατόριο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το πιστοποιητικό εμβολιασμού
Γάλλοι πολίτες δημιούργησαν το δικό τους αυτοσχέδιο υπαίθριο εστιατόριο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού
Σχετικά Άρθρα

Μία ακόμη διαμαρτυρία στη Γαλλία ενάντια στα περιοριστικά μέτρα για τον Covid.
Γάλλοι πολίτες δημιούργησαν το δικό τους αυτοσχέδιο υπαίθριο εστιατόριο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού.
Στην πόλη Ρεμς αρκετοί πολίτες, ανάμεσά τους οικογένειες, έκαναν πικνίκ στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα απαγόρευσης εισόδου των μη εμβολιασμένων πολιτών σε μπαρ, καφετέριες και εστιατόρια.
Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού είναι απαραίτητα επίσης για τη χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς.
Η καθιστική διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Erlon, κοντά σε εστιατόρια στα οποία οι διαδηλωτές δεν μπορούν να εισέλθουν επειδή δεν έχουν εμβολιαστεί.

Επιχειρήσεις και πιστοποιητικά εμβολιασμού

Είναι η δεύτερη φορά, που πραγματοποιείται τέτοιου είδους διαμαρτυρία με την τωρινή κινητοποίηση να είναι μαζικότερη σε σχέση με την προηγούμενη.
Πολλές επιχειρήσεις πάντως στη Γαλλία αρνούνται να εφαρμόσουν το σύστημα επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού, καθώς οι απώλειες εσόδων είναι τεράστιες.
Ο πρώην μηχανικός λογισμικού της Google Mike Hearn αποκάλυψε πώς η συμμόρφωση με τους νέους κανόνες είναι ελάχιστη καθώς μπόρεσε να εισέλθει σε πολλούς χώρους χωρίς να επιδείξει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή έγκυρο αρνητικό τεστ.
Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις πρώτες ημέρες της εισαγωγής του προγράμματος, κατά τις οποίες οι αστυνομικοί εθεάθησαν να περιπολούν σε καφετέριες ζητώντας να δουν τα ιατρικά έγγραφα των πολιτών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης