Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τη μεγαλύτερη ναυτιλιακή της Wall Street δημιούργησε η Αγγελική Φράγκου, συγχωνεύοντας τις Navios Partners και Navios Acquisition

Τη μεγαλύτερη ναυτιλιακή της Wall Street δημιούργησε η Αγγελική Φράγκου, συγχωνεύοντας τις Navios Partners και Navios Acquisition

Η νέα εταιρεία έχει αξία 4,2 δισ. δολάρια

Τη μεγαλύτερη εισηγμένη ναυτιλιακή εταιρεία στο αμερικανικό χρηματιστήριο δημιούργησε η Αγγελική Φράγκου, μετά τη συγχώνευση των δύο εταιρειών που διευθύνει.

Η Φράγκου θα συγχωνεύσει τη Navios Maritime Partners LP με το Navios Maritime Acquisition Corp, δημιουργώντας μια εταιρεία με στόλο 140 πλοίων συνολικής μεταφορικής ικανότητας 15 εκατομμυρίων dwt που θα είναι ενεργά και στις τρεις κορυφαίες αγορές.
Ο στόλος θα έχει 15 διαφορετικούς τύπους πλοίων και θα εξυπηρετεί περισσότερες από 10 τελικές αγορές.
Η νέα εταιρεία έχει αξία 4,2 δισ. δολάρια, ενώ κάθε μέτοχος της Navios Acquisition για κάθε μία μετοχή του θα λάβει 0,1275 κοινές μετοχές της Navios Partners.

Φράγκου: Η συγχώνευση θα δημιουργήσει μια ισχυρότερη, πιο ανθεκτική εταιρεία

Η συγχώνευση θα δημιουργήσει μια ισχυρότερη, πιο ανθεκτική εταιρεία, σύμφωνα με την Αγγελική Φράγκου, πρόεδρο και CEO της εταιρείας.
«Η νέα εταιρεία θα αποτελεί τη μεγαλύτερη ναυτιλιακή εισηγμένη στις ΗΠΑ με βάση τον αριθμό πλοίων που θα εξυπηρετούν πάνω από δέκα αγορές.
Πιστεύουμε ότι αυτή η συγχώνευση θα δημιουργήσει μια ισχυρότερη, πιο ανθεκτική εταιρεία, μετριάζοντας την κυκλικότητα του κλάδου.
Αυτό θα μας επιτρέψει να αξιοποιήσουμε ευκαιρίες στη βιομηχανία και να παρέχουμε αποδόσεις στους μετόχους μας», ανέφερε σε δήλωσή της η κ. Φράγκου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης