Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισπανία: Φέρι μπόουτ προσάραξε ανοικτά της Ίμπιζα – Στους 25 οι τραυματίες

Ισπανία: Φέρι μπόουτ προσάραξε ανοικτά της Ίμπιζα – Στους 25 οι τραυματίες

Ένας ενήλικας και ένα 10χρονο αγόρι τραυματίστηκαν σοβαρά

Ένα πορθμείο προσάραξε στα ανοιχτά του ισπανικού νησιού, της Ίμπιζα, το βράδυ του Σαββάτου 28/8, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 25 άνθρωποι.
Από αυτούς τους 25 οι δύο είναι σοβαρά τραυματισμένοι, ενώ μεταξύ αυτών είναι και ένας δεκάχρονος, όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Το φέρι μπόουτ San Gwann, της γερμανικής ναυτιλιακής εταιρείας FRS, πραγματοποιεί δρομολόγια μεταξύ της Ίμπιζα και της Φορμεντέρα, της μικρότερης από τις ισπανικές Βαλεαρίδες Νήσους. Καλύπτει σε 30 λεπτά την απόσταση και έχει δυνατότητα μεταφοράς 427 επιβατών.
Το βράδυ του Σαββάτου 28/8 αναχωρούσε από το λιμάνι της Ίμπιζα όταν προσάραξε στη νησίδα Ες Μάλβινς, ενώ μετέφερε 35 επιβάτες και 12μελές πλήρωμα.

Στη Μαγιόρκα οι σοβαρά τραυματισμένοι

Η ισπανική ακτοφυλακή πραγματοποίησε επιχείρηση διάσωσης και αεροδιακομιδή για εννέα άτομα που έπρεπε να διακομιστούν στο νοσοκομείο, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, ενώ οι υπόλοιποι απομακρύνθηκαν με σκάφος του λιμενικού.
Οι δύο σοβαρά τραυματισμένοι, ένας ενήλικας και το 10χρονο αγόρι, μεταφέρθηκαν αεροπορικώς στο νοσοκομείο San Espases της Μαγιόρκα, όπως δήλωσαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης οι υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης