Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισραήλ: Στόχους της Hamas στη Λωρίδα της Γάζας έπληξαν μαχητικά αεροσκάφη - Δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα

Ισραήλ: Στόχους της Hamas στη Λωρίδα της Γάζας έπληξαν μαχητικά αεροσκάφη  - Δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα
Οι βομβαρδισμοί που πραγματοποίησε η αεροπορία του Ισραήλ έπληξαν ένα συγκρότημα παραγωγής όπλων της Hamas και ένα τούνελ
Σχετικά Άρθρα

Στόχους της Hamas έπληξαν μαχητικά αεροσκάφη του Ισραήλ το πρωί της Κυριακής 29/8, αντιδρώντας στην εκτόξευση εμπρηστικών μπαλονιών από τη Λωρίδα της Γάζας, όπως ανακοίνωσε ο στρατός του Ισραήλ.
Ειδικότερα, οι βομβαρδισμοί που πραγματοποίησε η αεροπορία του Ισραήλ έπληξαν ένα συγκρότημα παραγωγής όπλων της Hamas και ένα τούνελ, για το οποίο ανακοινώθηκε ότι χρησιμοποιούνταν από τους ενόπλους της οργάνωσης, μετά την εκτόξευση εμπρηστικών μπαλονιών κατά μήκος των συνόρων.
Ωστόσο, δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα από τους βομβαρδισμούς.
Σημειώνεται ότι το Σάββατο 28/8 οι παλαιστινιακές οργανώσεις ανακοίνωσαν ότι θα ξαναρχίσουν τις διαδηλώσεις στα σύνορα του Ισραήλ με τη Λωρίδα της Γάζας, για να ασκήσουν πιέσεις για την χαλάρωση των περιορισμών που εφαρμόζονται κατά της Γάζας.
Όπως έκανε γνωστό ο στρατός του Ισραήλ, εκατοντάδες Παλαιστίνιοι συγκεντρώθηκαν κατά μήκος της συνοριακής γραμμής στη διάρκεια της νύχτας, πετώντας εκρηκτικά και καίγοντας λάστιχα.
Οι στρατιωτικές δυνάμεις του Ισραήλ, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, αντέδρασαν «με τη χρήση μέσων καταστολής διαδηλώσεων», ενώ οι υπηρεσίες Υγείας στη Λωρίδα της Γάζας ανακοίνωσαν ότι τουλάχιστον έξι Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων ο ένας είναι σε σοβαρή κατάσταση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης