Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Τηλεφωνική επικοινωνία του Αμερικανού υπουργού Άμυνας με τον Τούρκο ομόλογό του για τo Αφγανιστάν

ΗΠΑ: Τηλεφωνική επικοινωνία του Αμερικανού υπουργού Άμυνας με τον Τούρκο ομόλογό του για τo Αφγανιστάν
Οι δύο υπουργοί συζήτησαν για τις τελευταίες εξελίξεις στο Αφγανιστάν

Οι τελευταίες εξελίξεις στο Αφγανιστάν βρέθηκαν στο επίκεντρο της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Lloyd Austin με τον Τούρκο ομόλογο του, H. Akar.
Οι δύο υπουργοί συζήτησαν για τις τελευταίες εξελίξεις στο Αφγανιστάν, με τον Αμερικανό υπουργό να ευχαριστεί την Τουρκία για τη υποστήριξη που παρέχει στην αποστολή.

Η ανακοίνωση του Πενταγώνου

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πενταγώνου, «ο υπουργός Άμυνας Lloyd Austin μίλησε σήμερα τηλεφωνικά με τον Τούρκο υπουργό Εθνικής Άμυνας H. Akar για να ευχαριστήσει την Τουρκία για τη μακρά και σημαντική υποστήριξή της στην αποστολή στο Διεθνές Αεροδρόμιο Χαμίντ Καρζάι. Συμφώνησαν να παραμείνουν σε συνεχή επαφή σχετικά με τυχόν μελλοντικές ρυθμίσεις στο αεροδρόμιο. Ο υπουργός (Lloyd Austin) ευχαρίστησε τον υπουργό H. Akar για τα συλλυπητήριά του για τους Αμερικανούς στρατιώτες που χάθηκαν στη χθεσινή επίθεση στην Καμπούλ. Ο υπουργός επιβεβαίωσε τη διαρκή αμυντική σχέση ΗΠΑ-Τουρκίας όπως αποδείχθηκε πρόσφατα από την ισχυρή συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών στο Αφγανιστάν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης