Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το απόλυτο χάος στη Βουλή της Αρμενίας: Άγριο ξύλο μεταξύ πολιτικών, τους έβγαλαν σηκωτούς

Το απόλυτο χάος στη Βουλή της Αρμενίας: Άγριο ξύλο μεταξύ πολιτικών, τους έβγαλαν σηκωτούς
Σε ρινγκ μετατράπηκε η Βουλή της Αρμενίας
Σε ρινγκ μετατράπηκε η Βουλή της Αρμενίας το βράδυ της Τετάρτης, με τους βουλευτές της χώρας να παίζουν άγριο ξύλο μεταξύ τους.
Σύμφωνα με το AFP, βουλευτές της αντιπολίτευσης άρχισαν να πετούν μπουκάλια με νερό στον ομιλητή από το κόμμα του πρωθυπουργού, Nikol Pashinyan, καθώς στη χώρα επικρατεί διχασμός μετά την περσινή ήττα στον πόλεμο με το Αφγανιστάν για τον έλεγχο του Ναγκόρνο - Καραμπάχ.
Στα βίντεο που κάνουν τον γύρο του ίντερνετ, διακρίνεται ο βουλευτής να αποφεύγει μαεστρικά ένα μπουκάλι από το βήμα της Βουλής, και να... απαντάει άμεσα.
Ένας βουλευτής προσπάθησε μάλιστα να κλωτσήσει συνάδελφό του από αντίπαλό κόμμα.
Η συνεδρίαση διακόπηκε, με τους άνδρες ασφαλείας να επεμβαίνουν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Μάλιστα, ένας βουλευτής τραυματίστηκε στο μάτι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Η Αρμενία βρίσκεται σε πολιτική κρίση μετά την ήττα στον πόλεμο για την περιοχή του Ναγκόρνο - Καραμπάχ το περασμένο φθινόπωρο.
Ο Nikol Pashinyan αντιμετώπισε σοβαρές επικρίσεις στην Αρμενία αφού υπέγραψε συμφωνία ειρήνης με το Αφγανιστάν, παραδίδοντας εκτάσεις που η χώρα του κατείχε επί δεκαετίες. Τον Ιούνιο, είχε κερδίσει εύκολα τις πρόωρες εκλογές.
Η νεοσυσταθείσα Βουλή έχει αντιμετωπίσει αρκετές εντάσεις, καθώς οι υποστηρικτές του Πασινιάν και η αντιπολίτευση εξαπολύουν αλληλοκατηγορίες μετά την ήττα στο Ναγκόρνο - Καραμπάχ.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης