Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Νεκρός από κορωνοϊό γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και αρνητής των εμβολιασμών

ΗΠΑ: Νεκρός από κορωνοϊό γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και αρνητής των εμβολιασμών
Την είδηση ανακοίνωσε το WWTN Radio

Ένας γνωστός, στις ΗΠΑ, ραδιοφωνικός παραγωγός, ο οποίος ήταν αρνητής των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού, πέθανε το σαββατοκύριακο από επιπλοκές λόγω covid-19.
Την είδηση ανακοίνωσε το WWTN Radio, όπως αναφέρει το CNN, στο οποίο εργαζόταν o 61χρονος Phil Valentine, με τον θάνατό του να έρχεται μετά από ακριβώς ένα μήνα αφότου ο ίδιος ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι είχε διαγνωστεί με τον ιό.
Στην εκπομπή του, ο Valentine είχε υποβαθμίσει επανειλημμένα τη σημασία του εμβολιασμού, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι «οι πιθανότητες του να πεθάνει από τον Covid-19 ήταν πολύ λιγότερες από 1%».
Ωστόσο στα τέλη Ιουλίου η οικογένειά του ανακοίνωσε ότι ο Valentine νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, με πνευμονία.

Ο αδελφός του εκλιπόντος, Mark, είπε σε συνέντευξή του στο CNN στις 26 Ιουλίου, ότι ο αδελφός του τα πήγαινε καλύτερα, αλλά ήταν ακόμα σε πολύ δύσκολη κατάσταση, και ανέπνεε με (μηχανική) βοήθεια. «Τώρα αναγνωρίζει ότι μη κάνοντας τον εμβολιασμό προκάλεσε πιθανώς μια ομάδα άλλων ανθρώπων να μην εμβολιαστούν», είπε στη συνέντευξη. «Και ότι μετανιώνει (γι’ αυτό)».

«Ο Phil θα ήθελα να γνωρίζουν οι ακροατές του ότι μολονότι ουδέποτε υπήρξε «αντι-εμβολιαστής», μετανιώνει που δεν πήρε πιο σαφή θέση «υπέρ του εμβολίου» και ανυπομονεί να βρεθεί σε θέση να υποστηρίξει αυτή την άποψη μόλις επιστρέψει στα ερτζιανά, πράγμα που ελπίζουμε όλα να γίνει σύντομα», ανέφερε σχετική ανακοίνωση του αδελφού του.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης