Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ήπιες μεταβολές στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

Ήπιες μεταβολές στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
Έντονος είναι ο προβληματισμός από την ευρύτερη διασπορά των κρουσμάτων κορωνοϊού και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων
Ήπιες μεταβολές καταγράφονται σήμερα 20/8 στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.,με διάχυτη την ανησυχία για την πορεία της νομισματικής πολιτικής μετά την δημοσίευση των πρακτικών της Fed, καθώς ίσως αρχίσει να αποσύρει το πρόγραμμα επαναγοράς ομολόγων πριν το τέλος του έτους υπό την προϋπόθεση ότι η πορεία της οικονομίας θα εξελιχθεί όπως αναμένεται...
Επίσης έντονος είναι ο προβληματισμός από την ευρύτερη διασπορά των κρουσμάτων κορωνοϊού και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων.
Ειδικότερα, ο δείκτης Dax στη Γερμανία βρίσκεται στο -0,30%, ο δείκτης CAC στο Παρίσι στο -0,20%, ο δείκτης FTSE MIB στο Μιλάνο στο -0,30%, ο δείκτης IBEX 35 στην Ισπανία στο +0,15% ενώ ο FTSE 100 στο Λονδίνο στο +0,15%.
Στην Wall Street, τα futures του Dow Jones κινούνται στο -0,45%, του S&P 500 στο -0,40% και του Nasdaq στο -0,30%.

Απώλειες στις ασιατικές αγορές

Πτωτικά έκλεισαν σήμερα 20/8 οι ασιατικές αγορές, με επίκεντρο τη ραγδαία διασπορά της μετάλλαξης Δέλτα του κορωνοϊού και μετά τις αποφάσεις για τα επιτόκια στην Κίνα τα οποία τα κράτησε αμετάβλητα όπως αναμενόταν.
Ειδικότερα, ο δείκτης Nikkei στην Ιαπωνία έκλεισε στο -0,98%, ο δείκτης Shanhgai στην Κίνα στο -1,1%, ο δείκτης Hang Seng στο Χονγκ Κονγκ στο -1,95% και ο δείκτης KOSPI στην Ν. Κορέα στο -1,2%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης