Τελευταία Νέα
Διεθνή

Hedge fund με κεφάλαια 3,5 τρισ. δολ... κλείνει τα γραφεία του στο Μανχάταν λόγω κόστους

Hedge fund με κεφάλαια 3,5 τρισ. δολ... κλείνει τα γραφεία του στο Μανχάταν λόγω κόστους
Η State Street, η οποία διαχειρίζεται περίπου 3,5 τρισ. δολάρια, κλείνει και τα δύο γραφεία της που βρίσκονται κοντά στο Rockefeller Center
Η State Street, ένας από τους μεγαλύτερους διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο, κλείνει τα δύο γραφεία της στο κέντρο του Μανχάταν, καθώς η εταιρεία υιοθετεί ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας.
Η κίνηση της State Street (STT), της εταιρείας πίσω από το άγαλμα "Fearless Girl" έξω από το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, υπογραμμίζει την πίεση που αντιμετωπίζει η εμπορική αγορά ακινήτων καθώς η πανδημία αλλάζει τον τρόπο εργασίας των ανθρώπων.
Η State Street, η οποία διαχειρίζεται περίπου 3,5 τρισ. δολάρια, κλείνει και τα δύο γραφεία της που βρίσκονται κοντά στο Rockefeller Center, επηρεάζοντας περίπου 500 υπαλλήλους που εργάζονταν προηγουμένως εκεί.

Νέο μοντέλο εργασίας

"Για να εξυπηρετήσουμε το νέο υβριδικό μοντέλο εργασίας μας, εξετάσαμε το αποτύπωμα των ακινήτων μας στη Νέα Υόρκη προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι οι ανάγκες μας είναι σύμφωνες με το πού θα εργάζονται οι υπάλληλοί μας", ανέφερε η State Street σε ανακοίνωσή της.
Το κλείσιμο ανακοινώθηκε εσωτερικά στους υπαλλήλους της State Street τον Μάιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης