Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Ζητούνται εργαζόμενοι με πιστοποιητικό εμβολιασμού – Τι δείχνουν οι αγγελίες των εταιρειών

ΗΠΑ: Ζητούνται εργαζόμενοι με πιστοποιητικό εμβολιασμού – Τι δείχνουν οι αγγελίες των εταιρειών
Οι αγγελίες όπου οι επιχειρήσεις ζητούσαν από τον υποψήφιο εργαζόμενο να έχει εμβολιαστεί είχαν άνοδο 90% εντός του Αυγούστου
Σχετικά Άρθρα

Οιι αγγελίες προσφοράς εργασίας που απαιτούν από τους υποψήφιους εργαζόμενους να έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά του κορωνοϊού, έχουν αυξηθεί σημαντικά τον τελευταίο μήνα, σύμφωνα με νέα ανάλυση από το site ευρέσεως εργασίας Indeed, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα του CNBC .
Σύμφωνα με το CNBC, η αύξηση αυτή έρχεται καθώς η μετάλλαξη Delta έχει προκαλέσει άνοδο των κρουσμάτων σε όλο τον κόσμο, με φόντο την χρονική μετάθεση της επιστροφής των εργαζομένων στα γραφεία.

Αύξηση του ποσοστού

Συγκεκριμένα, το ποσοστό των αγγελιών εργασίας που απαιτούν εμβόλιο Covid είχαν αυξηθεί κατά 34% μέχρι τις 4/8, σε σύγκριση με έναν μήνα νωρίτερα.
Παράλληλα, υπάρχουν και οι αγγελίες που αν και δεν αναφέρονται συγκεκριμένα στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, επισημαίνουν γενικότερα πως ζητούν από τους υποψήφιους να είναι εμβολιασμένοι.
Αυτές οι αγγελίες κατέγραψαν άνοδο 90% για το ίδιο διάστημα.

Οι κλάδοι

Χαρακτηριστικά σημειώνεται ότι στις ΗΠΑ, τον Ιούλιο στον τομέα του software development, μόλις 438 αγγελίες αναφέρονταν σε υποχρεωτικό εμβολιασμό, ανά 1 εκατομμύριο αγγελιών για νέες θέσεις εργασίας, όμως αυτό το ποσοστό αντιστοιχεί σε αύξηση άνω του 10.000%, σε σχέση με τον Φεβρουάριο
Απασχόληση - ΗΠΑ
 ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ_ΗΠΑ.PNG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης