Τελευταία Νέα
Διεθνή

Χαμός στην Τουρκία - Ο Erdogan απαντούσε σε ερωτήσεις διαβάζοντας από το autocue

Χαμός στην Τουρκία - Ο Erdogan απαντούσε σε ερωτήσεις διαβάζοντας από το autocue
«Είμαστε χώρα της... πλάκας» έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης, με άλλον να λέει πως ο Erdogan κυβερνά αυτή την χώρα μας αυτό το autocue

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Τουρκία έπειτα από την τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη του Erdogan, όπου φαίνεται απαντούσε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων χρησιμοποιώντας... autocue.
Συγκεκριμένα, ο Προέδρος της γείτονος παραχώρησε συνέντευξη στο CNN Turk και το Kanal D, το βράδυ της Τετάρτης 11/8. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο Twitter έγινε χαμός, με το hashtag #CumhurbaşkanıGündemÖzel να σαρώνει.
Οι χρήστες του Twitter με το hashstag που σημαίνει «η ειδική ατζέντα του προέδρου» μιλούσαν υπέρ του προέδρου της Τουρκίας, εκτός από ορισμένους που παρατήρησαν στα πλάνα κάτι που δεν θα έπρεπε να είναι στον χώρο που διενεργήθηκε η συνέντευξη και αυτό δεν ήταν τίποτα άλλο εκτός από το autocue το οποίο υπαγόρευε τις απαντήσεις του Erdogan και αυτός τις διάβαζε.

«Είμαστε χώρα της... πλάκας» έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης, με άλλον να λέει πως ο Erdogan κυβερνά αυτή την χώρα μας αυτό το autocue.
«Μπορούμε να αρχίσουμε με όποια ερώτηση θέλουμε, κύριε; Όχι, πρέπει να ρωτήσετε βάσει της απάντησης που υπάρχει στο autocue», έγραψε ένας άλλος με πιο χιουμοριστική διάθεση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης