Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αντιεμβολιάστρια προκαλεί σάλο - Ξεσηκώνει τον κόσμο και θέλει να αποδείξει θεωρίες της γλύφοντας πόμολα σε σούπερ μάρκετ

Αντιεμβολιάστρια προκαλεί σάλο - Ξεσηκώνει τον κόσμο και θέλει να αποδείξει θεωρίες της γλύφοντας πόμολα σε σούπερ μάρκετ
«Τα μικρόβια ενισχύουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα» γράφει η ίδια

Είναι κατά του εμβολίου για τον κορωνοϊό και κάνει ό,τι μπορεί για να στηρίξει την άποψή της, ακόμα και σε βάρος της δημόσιας υγείας.
Ο λόγος για την Jodie Meschuk η οποία ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram για να διδάξει τους ακόλουθούς της σχετικά με την εξάπλωση των ασθενειών. Και πώς το έκανε; Πήγε σε ένα σούπερ μάρκετ και άρχισε να γλείφει τα πόμολα από τα ψυγεία, μία σακούλα ακόμα και τη λαβή από το καρότσι!
«Τα μικρόβια ενισχύουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Η έκθεση σε μικρόβια ενισχύει τις άμυνες κατά του άσθματος και των αλλεργιών. Τα μικρόβια βοηθούν στην πέψη», έγραψε η Meschuk στο βίντεο σύμφωνα με την Daily Mail. Είπε επίσης στους followers της να «είναι ελεύθεροι», θέλοντας να υπονοήσει ότι τα μέτρα για τον κορωνοϊό περιορίζουν τις ελευθερίες. «Να έχετε αγάπη για τον φόβο, όχι για τον νόμο».
Το βίντεο πλέον δεν είναι διαθέσιμο στο Instagram.
Σύμφωνα με τους λογαριασμούς που έχει στα social media ζει έναν «ολιστικό τρόπο ζωής» και παρέχει πληροφορίες για την κβαντική ιατρική στους πάνω από από 17.000 ακόλουθούς της.
Οι αναρτήσεις της καταπιάνονται με θέματα που αφορούν στον κορωνοϊό, τα εμβόλια, τον ρατσισμό στην Αμερική και τη θρησκεία. Έχει γράψει επίσης ένα βιβλίο με τίτλο «Autism Reimagined» όπου φέρεται να εξηγεί πώς μπορεί κάποιος να «αναστρέψει τη διάγνωση της ασθένειας».

 


www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης