Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Μηνύεται για σεξουαλική παρενόχληση ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Andrew Cuomo

tags :
ΗΠΑ: Μηνύεται για σεξουαλική παρενόχληση ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Andrew Cuomo

Συνολικά 11 γυναίκες αποκάλυψαν ότι παρενοχλήθηκαν

Μια γυναίκα, η οποία κατηγόρησε τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Andrew Cuomo ότι τη θώπευσε στην επίσημη κατοικία του (Executive Mansion) στο Όλμπανι κατέθεσε μήνυση σε βάρος του στο γραφείο του σερίφη της κομητείας του Όλμπανι, έγραψε σήμερα η New York Post.

Η γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν έχει δημοσιευθεί, ήταν μια βοηθός, η οποία κατήγγειλε σε ερευνητές ότι σε ένα περιστατικό ο Κουόμο της θώπευσε το στήθος.
Είναι μία από τις τουλάχιστον 11 γυναίκες, για τις οποίες ερευνητές είπαν αυτήν την εβδομάδα πως παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά από τον Κουόμο, έναν Δημοκρατικό, που αντιστέκεται στις εκκλήσεις, μεταξύ άλλων από τον πρόεδρο Biden, να παραιτηθεί.
Η βοηθός αποκάλυψε στους ερευνητές ότι ο Άντριου Κουόμο την κάλεσε στην έπαυλη τον Νοέμβριο του 2020, την οδήγησε σε ένα δωμάτιο, έκλεισε την πόρτα, έβαλε το χέρι του κάτω από την μπλούζα της και θώπευσε το στήθος της, σύμφωνα με την έκθεση των ερευνητών, που δόθηκε την Τρίτη στη δημοσιότητα από τη γενική εισαγγελέα της Νέας Υόρκης, Λετίσια Τζέιμς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης