Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αεροπορικά πλήγματα του Ισραήλ σε θέσεις στον Λίβανο από όπου εκτοξεύθηκαν ρουκέτες

Αεροπορικά πλήγματα του Ισραήλ σε θέσεις στον Λίβανο από όπου εκτοξεύθηκαν ρουκέτες
Μαχητικά της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας διεξήγαγαν επιδρομές εναντίον περιοχών στον Λίβανο

Μαχητικά της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας διεξήγαγαν επιδρομές εναντίον περιοχών στον Λίβανο από όπου εκτοξεύθηκαν ρουκέτες εναντίον της επικράτειας του Ισραήλ, ανέφερε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ο ισραηλινός στρατός.
"Νωρίτερα εκτοξεύθηκαν ρουκέτες από τον Λίβανο στο ισραηλινό έδαφος.
Σε αντίδραση, μαχητικά έπληξαν τις θέσεις από όπου εκτοξεύθηκαν και υποδομές που χρησιμοποιούνται από τρομοκρατικές οργανώσεις στον Λίβανο", ανέφερε ανακοινωθέν του ισραηλινού στρατού.
Λίγη ώρα μετά την εκτόξευση των τουλάχιστον τριών ρουκετών, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωνε πως ανταπέδωσε με πυρά πυροβολικού κατά του λιβανικού εδάφους.
Οι ισραηλινές υπηρεσίες πρώτων βοηθειών διαβεβαίωσαν πως δεν υπήρξαν θύματα.
Ήχησαν σειρήνες για επικείμενη επίθεση με ρουκέτες σε ισραηλινές κοινότητες που βρίσκονται κοντά στην μεθόριο με τον Λίβανο, ανάμεσά τους και στην Κιριάτ Σιμόνα.
Η περιοχή της μεθορίου των δύο κρατών παραμένει σχετικά ήρεμη μετά τον πόλεμο του 2006 ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χεζμπολάχ.
Ωστόσο, μικρές παλαιστινιακές οργανώσεις εκτοξεύουν σποραδικά ρουκέτες κατά του ισραηλινού εδάφους από το βόρειο τμήμα του Λιβάνου, με τον ισραηλινό στρατό να ανταποδίδει συνήθως εξαπολύοντας πυρά πυροβολικού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης