Τελευταία Νέα
Διεθνή

CNN για εμβόλια Covid: Το «καρότο» δεν αποδίδει με τους ανεμβολίαστους, η κυβέρνηση Biden να πάρει το «μαστίγιο»

CNN για εμβόλια Covid: Το «καρότο» δεν αποδίδει με τους ανεμβολίαστους, η κυβέρνηση Biden να πάρει το «μαστίγιο»
Αναλυτές, που φιλοξενεί το αμερικανικό δίκτυο, προτείνουν τον πλήρη διαχωρισμό των μη εμβολιασμένων και την οικονομική τους εξόντωση με καθημερινά τεστ
Σχετικά Άρθρα

Ιδιαίτερα επιθετική στάση έναντι των μη εμβολιασμένων πολιτών έναντι του Covid ακολουθεί το CNN , προτείνοντας μεταξύ άλλων ακραία μέτρα, όπως την πλήρη περιθωριοποίησή τους και τον εξαναγκασμό για καθημερινά τεστ με δικά τους έξοδα.
Αναλυτές, που φιλοξενεί το αμερικανικό δίκτυο, προτείνουν τον πλήρη διαχωρισμό των μη εμβολιασμένων, όπως η ειδικός σε θέματα υγείας του CNN Leana Wen, ο οποίος ζήτησε πιστοποιητικά εμβολιασμού και μάσκες για πάντα.
ΗWen τόνισε ότι η ζωή πρέπει να γίνει όσο το δυνατόν πιο δύσκολη για όσους εξακολουθούν να επιλέγουν να μην εμβολιάζονται.
Μεταξύ άλλων πρότεινε να απαγορευτεί η συμμετοχή των μη εμβολιασμένων σε κοινωνικές εκδηλώσεις και να υποχρεωθούν να υποβάλλονται σε εξετάσεις PCR δύο φορές την εβδομάδα εάν εξακολουθήσουν να αρνούνται τον εμβολιασμό.
Επίσης συνέδεσε τις ελευθερίες, που θα απολαμβάνουν οι Αμερικανοί πολίτες, με τον εμβολιασμό ή μη.

«Να γίνει πιο επιθετική η κυβέρνηση»

Στο ίδιο μήκος κύματος ο πρώην σύμβουλος για τον Covid του Λευκού Οίκου, Andy Slavitt, τόνισε πως η κυβέρνηση Biden πρέπει να γίνει «πολύ επιθετική» και να αναγκάσει τους μη εμβολιασμένους εργαζόμενους και μαθητές να κάνουν καθημερινές εξετάσεις και να καλύψουν το κόστος από μόνοι τους.
Για να προσέρχεται κάποιος σε σχολεία, χώρους εργασίας και δημόσιες υπηρεσίες θα πρέπει να είναι εμβολιασμένος και εάν δεν είναι, θα πρέπει κάθε μέρα να επιδεικνύει αρνητικό τεστ, όπως δήλωσε ο Slavitt.
«Να εμφανίζονται κάθε πρωί μια ώρα πριν από τη δουλειά και να έχουν αρνητικό τεστ.
Ίσως ακόμη και με δικά τους έξοδα. Μέχρι το σημείο που αυτοί οι άνθρωποι θα σπεύσουν να εμβολιαστούν», πρόσθεσε.

Σάλος με το email

Η πρόταση αυτή ισοδυναμεί με οικονομική εξάντληση των πολιτών, που δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη.
Οι προτάσεις και οι αναλύσεις των ειδικών έρχονται χρονικά μετά τη διαρροή ενός εσωτερικού email από τον επικεφαλής του γραφείου του CNN στην Ουάσινγκτον, που επισημαίνει ότι, το «καρότο» δεν λειτουργεί πλέον με τους ανεμβολίαστους Αμερικανούς και οι αρχές να αρχίσουν να χρησιμοποιούν το «μαστίγιο».

medical.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης