Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ολυμπιακοί Αγώνες: 'Ενα «αστείο» για το Ολοκαύτωμα οδήγησε στην απόλυση του διευθυντή της τελετής έναρξης

Ολυμπιακοί Αγώνες: 'Ενα «αστείο» για το Ολοκαύτωμα οδήγησε στην απόλυση του διευθυντή της τελετής έναρξης
Αφορμή στάθηκε ένα αστείο για το Ολοκαύτωμα, το οποίο είχε κάνει ο Kentaro Kobayashi σε ένα κωμικό θεατρικό δρώμενο τη δεκαετία του '90
Σχετικά Άρθρα
Στην απόλυση του διευθυντή της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων την παραμονή της έναρξης της διοργάνωσης στο Τόκιο, προχώρησε η Οργανωτική Επιτροπή.
Αφορμή στάθηκε ένα αστείο για το Ολοκαύτωμα, το οποίο είχε κάνει ο Kentaro Kobayashi σε ένα κωμικό θεατρικό δρώμενο που είχε ανεβάσει τη δεκαετία του '90.
Το συμβάν επανέφεραν πρόσφατα στη δημοσιότητα τα εγχώρια μέσα ενημέρωσης της Ιαπωνίας, όπως μεταδίδει το Reuters.

Από σαράντα κύματα οι Ολυμπιακοί Αγώνες

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο έχουν περάσει από 40 κύματα εν μέσω πανδημίας, με τον επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής να μην αποκλείει ακόμα και το ενδεχόμενο ακύρωσης την τελευταία στιγμή.
 Επίσης πριν από λίγες μέρες, ένας γνωστός μουσικό της Ιαπωνίας αναγκάστηκε να παραιτηθεία από συνθέτης της τελετής, αφού βγήκαν στην επιφάνεια παλιές καταγγελίες για εκφοβισμό και καταχρηστική συμπεριφορά.
Είχε προηγηθεί η παραίτηση του επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής, μετά από σεξιστικά σχόλια, καθώς και τους επικεφαλής του δημιουργικού τμήματος μετά από υποτιμητικά σχόλια για μία δημοφιλή Γιαπωνέζα παρουσίαστρια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης