Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πορείες νέο - αγανακτισμένων κατά της κυβέρνησης - Οι... δημοκρατίες συγκρούονται

Πορείες νέο - αγανακτισμένων κατά της κυβέρνησης - Οι... δημοκρατίες συγκρούονται

Πορεία στο Προεδρικό Μέγαρο την ημέρα της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Σχετικά Άρθρα

Σε μεγάλο βραχνά εξελίσσεται για την κυβέρνηση το Κίνημα Ελεύθεροι Ξανά του Φαίδωνα Βόβολη αλλά και τα διάσπαρτα κινήματα κατά του εμβολιασμού καθώς θα έχουμε νέες μαζικές συγκεντρώσεις κατά της κυβερνητικής πολιτικής για την υποχρεωτικότητα των εμβολίων.
Συγκεκριμένα θα γίνουν αύριο Τετάρτη στις 21 Ιουλίου 2021, 28 συγκεντρώσεις σε 28 ξεχωριστές πόλεις.

Αύριο συγκεντρώσεις σε αυτές τις πόλεις σε όλη την Ελλάδα

Αλεξανδρούπολη  Δημαρχείο, Αγρίνιο, Βέροια πλατεία δημαρχείο, Βόλος λιμάνι Βόλου, Δράμα πλατεία ελευθερίας, Ζάκυνθος πλατειά Σολωμού, Ηράκλειο Κρήτης πλατεία λιονταριών, Θεσσαλονίκη  Λευκός πύργος, Ιωάννινα Κάστρα, Κόρινθος πλατεία Περιβολάκια, Κοζάνη Πλατεία Νικης, Κέρκυρα Πλατεία Λιστόν, Καβάλα κεντρική πλατεία, Καλαμάτα 23ης Μαρτίου, Κατερίνη πλατεία ελευθερίας, Λέσβος Πλατεία Σαπφούς, Λάρισα σκεπαστή αγορά Νεάπολης, Νάξος Σιντριβάνι κεντρικής πλατείας, Ξάνθη Πλατεία Δημοκρατίας, Πτολεμαΐδα Κεντρική πλατεία, Πάτρα πλατεία Γεωργίου, Ρόδος πλατεία ελευθερίας, Σέρρες Πλατεία ελευθερίας, Σύρος πλατεία Μιαούλη, Χανιά Πλατεία αγοράς, Χαλκίδα στρογγυλό παραλιακής, Χίος πλατεία Βουνακίου.

Και νέα συγκέντρωση στις 24 Ιουλίου στην Ομόνοια

Ωστόσο, ο καρδιολόγος Φαίδωνας Βόβολης, γνωστός πλέον πολέμιος της κυβερνητικής στρατηγικής των υποχρεωτικών εμβολιασμών και των διαχωρισμών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους Έλληνες,  θα διοργανώσει και άλλη μαζική συγκέντρωση το Σάββατο στις 24 Ιουλίου στην Αθήνα, στην πλατεία Ομονοίας στις 19:00 όπου είναι ημιεργάσιμη μέρα και περιμένει περισσότερο κόσμο. Ο ίδιος σε μήνυμα του στο FB τονίζει ότι οι συγκεντρώσεις δεν είναι αμιγώς αντιεμβολιαστικές αλλά έχουν σκοπό να δείξουν ότι υπάρχει πλήθος κόσμου που θεωρεί αντιδημοκρατικά όλα τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση για το ζήτημα των εμβολιασμών.

Αυτά είναι τα συνθήματα του Φ. Βόβολη

Όπως έχουμε ξαναγράψει, στις πορείες δεν παίρνουν μέρος μόνο αντιεμβολιαστές αλλά και επιχειρηματίες της εστίασης και του τουρισμού, κληρικοί, πολίτες δυσαρεστημένοι από τη γενικότερη διαχείριση της κυβέρνησης μέσα στην πανδημία, ακόμα και εμβολιασμένοι πολίτες που θεωρούν αντιδημοκρατικά τα πρόσφατα μέτρα της κυβέρνησης. Το σύνθημα της πορείας σύμφωνα με τον Φαίδωνα Βόβολη θα είναι: Όχι στις υποχρεωτικότητες, Όχι στους εκβιασμούς για απολύσεις, Όχι στους διαχωρισμούς των Ελλήνων.

Θα γίνει πορεία στο Προεδρικό Μέγαρο την ημέρα της δεξίωσης για την Δημοκρατία

Η μέρα που επελέγη η συγκέντρωση αυτή, η οποία θα ξεκινήσει από την πλατεία Ομονοίας και θα καταλήξει έξω από το Προεδρικό Μέγαρο που βρίσκεται δίπλα στο Μέγαρο Μαξίμου, δεν είναι τυχαία. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, πλήθος βουλευτών και υπουργών αλλά και άλλων πολιτικών και θεσμικών φορέων προκειμένου να εορταστεί η Αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Όπως καταλαβαίνετε, η πορεία αυτή θα έχει ισχυρό συμβολισμό καθώς θα συγκρούονται δύο κόσμοι που ερμηνεύουν ο καθένας τον όρο Δημοκρατία διαφορετικά.

Μαξιμιλιανός

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης