Διεθνή

Johnson (Ηνωμένο Βασίλειο): Μόνο οι πλήρως εμβολιασμένοι στα clubs από το τέλος Σεπτεμβρίου

Johnson (Ηνωμένο Βασίλειο): Μόνο οι πλήρως εμβολιασμένοι στα clubs από το τέλος Σεπτεμβρίου
Μετά και τις εικόνες συνωστισμού σε clubs, ο Boris Johnson ανακοίνωσε ότι η είσοδος από τα τέλη Σεπτεμβρίου θα επιτρέπεται μόνο στους πλήρως εμβολιασμένους
Σχετικά Άρθρα

Απαντήσεις έδωσε ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Boris Johnson, θέλοντας να αντιπαρέλθει την κριτική για την Ημέρα της Ελευθερίας, την ώρα που τουλάχιστον 1,8 εκατομμύρια πολίτες βρίσκονται σε καραντίνα.
Η συνέντευξη Τύπου έγινε διαδικτυακά, με τον Boris Johnson να βρίσκεται επίσης σε αυτοαπομόνωση μετά την επαφή του με τον υπουργό Υγείας που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Μετά και τις εικόνες συνωστισμού σε clubs, ο Boris Johnson ανακοίνωσε ότι η είσοδος από τα τέλη Σεπτεμβρίου θα επιτρέπεται μόνο για τους πλήρως εμβολιασμένους.
Όπως είπε, το αρνητικό τεστ κορωνοϊού δεν θα είναι πλέον αρκετό.
Σε κάθε περίπτωση, υπεραμύνθηκε της επιλογής της Ημέρας της Ελευθερίας, παρά την αύξηση των κρουσμάτων, λέγοντας ότι, αν δεν γινόταν τώρα, με τις σχολικές διακοπές, θα αύξανε τον κίνδυνο τους χειμερινούς και πιο κρύους μήνες.
«Έρχεται ένα σημείο μετά από τόσους πολλούς που έχουν εμβολιαστεί, όταν περαιτέρω περιορισμοί δεν προλαμβάνουν τις νοσηλείες και τους θανάτους, αλλά απλώς καθυστερούν το αναπόφευκτο.
Συνεπώς θα πρέπει να αναρωτηθούμε: αν όχι τώρα, πότε;» είπε, διευκρινίζοντας ότι η πανδημία δεν τελείωσε ακόμη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης