Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ - CDC: Στο επίπεδο 3 επικινδυνότητας για τον Covid-19 η Ελλάδα, στο «κόκκινο» η Βρετανία

ΗΠΑ - CDC: Στο επίπεδο 3 επικινδυνότητας για τον Covid-19 η Ελλάδα, στο «κόκκινο» η Βρετανία
Οι νέα ταξιδιωτικές οδηγίες από τα Κέντρα Ελέγχων και Λοιμώξεων (CDC)
Στο επίπεδο 3 για την επικινδυνότητα του κορονοϊού κατατάσσουν οι ΗΠΑ την Ελλάδα, σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες των Κέντρων Ελέγχων και Λοιμώξεων (CDC) για τους Αμερικανούς τουρίστες, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021.
Με τις σημερινές οδηγίες, οι ΗΠΑ ορίζουν τη χώρα μας στο προτελευταίο επίπεδο επικινδυνότητας για νόσηση από τον κορωνοϊό, ενώ αναβαθμίζουν στο 4ο και ανώτερο επίπεδο συναγερμού τη Βρετανία.
GREEEEEce.PNG

Τι περιλαμβάνουν οι οδηγίες

Σύμφωνα με της οδηγίες οι μη εμβολιασμένοι ταξιδιώτες θα πρέπει να αποφεύγουν τα απαραίτητα ταξίδια στην Ελλάδα
Λόγω της τρέχουσας κατάστασης στην Ελλάδα, όλοι οι ταξιδιώτες ενδέχεται να διατρέχουν κίνδυνο να να κολλήσουν και να μεταδώσουν COVID-19.
Δείτε προτάσεις για μη εμβολιασμένους ταξιδιώτες.
Οι ταξιδιώτες θα πρέπει να ακολουθούν συστάσεις ή απαιτήσεις στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου του να φορούν μάσκα και να απέχουν 6 μέτρα από τους άλλους.

Βρετανία

Για τη Βρετανία η προειδοποίηση έρχεται εν μέσω μιας αύξησης των νέων κρουσμάτων τα οποία ήδη υπονομεύουν τη λεγόμενη «Ημέρα της Ελευθερίας» του Ηνωμένου Βασιλείου, την άρση των περιορισμών που σχετίζονται με την πανδημία που αποσκοπούν στο να αποκαλύψουν το πλήρες άνοιγμα μιας οικονομίας που πλήττεται από τη βαθύτερη ύφεση της σε διάστημα 300 ετών.
Το Ηνωμένο Βασίλειο κατέγραψε περισσότερα από 54.000 νέα κροουσματα ο Σάββατο και πάνω από 47.600 την Κυριακή (17 – 18 Ιουλίου), περισσότερα από την Ινδονησία, το σημερινό επίκεντρο πανδημίας, σύμφωνα με στοιχεία που συνέταξε το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins.
Το CDC δήλωσαν ότι κάθε ταξιδιώτης πρέπει να ακολουθήσει υγειονομικά πρωτόκολλα που περιλαμβάνουν τη χρήση μάσκας και την απόσταση τουλάχιστον 6 μέτρων (1,8 μέτρα) από άλλα άτομα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης