Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πρωτοφανές σκάνδαλο συγκλονίζει τη Γαλλία – Δικαστής εξέδιδε την 12χρονη κόρη του

Πρωτοφανές σκάνδαλο συγκλονίζει τη Γαλλία – Δικαστής εξέδιδε την 12χρονη κόρη του
Ο διεστραμμένος δικαστής παραδέχτηκε πως εξέδιδε τη 12χρονη κόρη του σε παιδόφιλους
Σχετικά Άρθρα

Τεράστιο συγκλονίζει τη Γαλλία με την αποκάλυψη ότι Γάλλος δικαστής προσέφερε την 12χρονη κόρη του σε παιδόφιλους, τους οποίους έβρισκε μέσω μιας ιστοσελίδας swingers!
Ο 55χρονος Olivier Bailly, αντιπρόεδρος του δικαστηρίου της Ντιζόν, απολύθηκε από το δικαστικό λειτούργημα για «συμπεριφορά που προκαλεί σοβαρές ζημιές» στη δικαιοσύνη. Κατηγορείται για σεξουαλική εκμετάλλευση και εξαναγκασμό σε πορνεία της ίδιας του της κόρης, στη οποία έκλεινε ραντεβού με αγνώστους, που αναζητούσαν σεξ σε ιστοσελίδες ανταλλαγής συντρόφων.
Ο διεστραμμένος Bailly παραδέχτηκε πως εξέδιδε τη 12χρονή κόρη του σε παιδόφιλους για σεξ, κατά την ακρόαση τον περασμένο μήνα, σπεύδοντας να ρίξει την ευθύνη για την επαίσχυντη συμπεριφορά του στο σύνδρομο μετατραυματικού στρες (PTSD) από το οποίο ισχυρίστηκε ότι υπέφερε για περισσότερα από 10 χρόνια, σύμφωνα με την εφημερίδα The Times.

Πώς αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο

Η δράση του Bailly αποκαλύφθηκε όταν μυστικοί αστυνομικοί εντόπισαν τη φωτογραφία της 12χρονης κόρης του τυπωμένης σε μαγιό που διαφήμιζε την προσφορά των… υπηρεσιών της σε έναν ιστότοπο για «απελευθερωμένες» και «απενοχοποιημένες» συναντήσεις. Ο δικαστής, ο οποίος ήταν υπεύθυνος του τμήματος του οικογενειακού δικαίου, σύμφωνα με πληροφορίες είπε κατά την απολογία του, ότι με αυτόν τον τρόπο ικανοποιούσε τις φαντασιώσεις του, όπως και της συζύγου του και μητέρας του παιδιού, η οποία είναι επίσης δικαστής.
Πέρυσι, η σύζυγος του Bailly και μητέρα της 12χρονης, Sophie Vezoux-Bailly επίσης δικαστής, κατηγορήθηκε για παιδοφιλία και σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου αδικήματα που επιφέρουν φυλάκιση δέκα ετών.

Σκοτεινοί κύκλοι

Κατά την έρευνά τους οι αρχές διαπίστωσαν ότι ο Bailly και η σύζυγός του ήταν ενεργά μέλη σε κύκλους ανταλλαγής συντρόφων.
Η δικηγόρος υπεράσπισης του Bailly, Pauline Neveu, δήλωσε ότι ο Bailly είχε κατακλυστεί από «τρομερή ντροπή», και ότι αγωνίζεται χρόνια με προβλήματα ψυχικής υγείας.
Τα προβλήματά του μάλιστα ξεκίνησαν μετά την καταδίκη του Pierre Bodein, βιαστή και κατά συρροήν δολοφόνου, το 2007, όπου ο Bailly ήταν εισαγγελέας.
Με περίσσιο θράσος όμως ο Γάλλος δικαστής ζήτησε να μην απομακρυνθεί από το δικαστικό σώμα καθώς έχει να προσφέρει ακόμα πολλά.
«Δεν αισθάνομαι πραγματικά άξιος αυτού του επαγγέλματος, το οποίο μου αρέσει τώρα, αλλά νομίζω ότι θα ήμουν χρήσιμος και ότι μπορώ ακόμα να είμαι χρήσιμος μια μέρα».
Η σύζυγος του Bailly απαλλάχθηκε από τη συμμετοχή της στην έκθεση της 12χρονης κόρης τους, που είναι η μικρότερη από τα τρία παιδιά τους, ενώ αναμένεται ο ορισμός ημερομηνίας της δίκης του Bailly.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης