Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bank of America: Καλύτερα του αναμενομένου τα αποτελέσματα β' 3μηνου 2021... εξαιτίας one - off εσόδων 2 δισ.

Bank of America: Καλύτερα του αναμενομένου τα αποτελέσματα β' 3μηνου 2021... εξαιτίας one - off εσόδων 2 δισ.
Τα έσοδα της αμερικανικής τράπεζας το β' 3μηνο του 2021 ανήλθαν στα 21,6 δισ., όπως ακριβώς αναμενόταν από τους αναλυτές
Η Bank of America σημείωσε κέρδη ανά με τοχή στα 1,03 δολάρια, καλύτερα του αναμενομένου των 77 σεντς, ωστόσο τα μεγέθη της προβλημάτισαν την αγορά καθώς καθορίστηκαν από one off έσοδα ύψου 2 δισ. δολαρίων.
Τα έσοδα της αμερικανικής τράπεζας το β' 3μηνο του 2021 ανήλθαν στα 21,6 δισ., όπως ακριβώς αναμενόταν από τους αναλυτές.
Η Bank of America δήλωσε ότι τα έσοδα καθαρά από τα έξοδα τόκων μειώθηκαν κατά 4% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, λόγω της πτώσης 6% στα καθαρά έσοδα από τόκους λόγω των χαμηλότερων επιτοκίων.
Τα χαμηλότερα έσοδα από συναλλαγές και η απουσία κέρδους 704 εκατ. δολαρίων ένα χρόνο νωρίτερα έπληξαν επίσης τα έσοδα, δήλωσε η τράπεζα.
Όπως και οι άλλες αμερικανικές τράπεζες, έτσι και η Bank of America διέθεσε δισεκατομμύρια δολάρια για πιστωτικές απώλειες πέρυσι, όταν η βιομηχανία ανέμενε ένα κύμα αθετήσεων που συνδέεται με την πανδημία του κορωνοϊού.
Αντίθετα, τα προγράμματα τόνωσης της κυβέρνησης φαίνεται να έχουν αποτρέψει τις περισσότερες από τις φοβούμενες απώλειες και οι τράπεζες έχουν αρχίσει να αποδεσμεύουν αποθεματικά φέτος.
Σύμφωνα με την BofA, υπήρξε αύξηση 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων το δεύτερο τρίμηνο καθώς απελευθέρωσε αποθεματικά εν μέσω βελτιωμένων οικονομικών προοπτικών των ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης