Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κίνα: Μόλις 29 κρούσματα, κανείς νέος θάνατος σε 24 ώρες - Σε lockdown η πόλη Ruili

Κίνα: Μόλις 29 κρούσματα, κανείς νέος θάνατος σε 24 ώρες - Σε lockdown η πόλη Ruili
Αυστηροί έλεγχοι στα σύνορα με τη Μιανμάρ
Σχετικά Άρθρα

Μόλις 29 νέα κρούσματα ανακοίνωσε το τελευταίο 24ωρο η Κίνα ενώ δεν αναφέρθηκε κάποιος νέος θάνατος λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού.
Ο αριθμός των νέων μολύνσεων είναι οριακά αυξημένος σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα, όταν και είχαν καταγραφεί 27 νέα κρούσματα.
Από τα νέα κρούσματα, δύο μεταδόθηκαν τοπικά, ένα στην επαρχία Τσιανγκσού και το άλλο στην επαρχία Γιουνάν, σύμφωνα με την ίδια υγειονομική αρχή.
Την προηγούμενη ημέρα, είχαν αναφερθεί εννέα περιστατικά τοπικής μετάδοσης.
Η Κίνα ανέφερε 22 νέα ασυμπτωματικά περιστατικά μόλυνσης, τα οποία και δεν αξιολογεί ως επιβεβαιωμένα κρούσματα, με τον αριθμό αυτό να είναι αυξημένος από τα 15 ασυμπτωματικά περιστατικά της προηγούμενης ημέρας.
Δεν αναφέρθηκαν νέοι θάνατοι.
Σημειώνεται πως η Κίνα μετρά 92.095 επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης, μετο συνολικό αριθμό των θανάτων να παραμένει αμετάβλητος στους 4.636 θανάτους.

Lockdown

Εν τω μεταξύ παραμένει το 15νθήμερο lockdown στην πόλη Ruili, στα σύνορα της Κίνας με την Μιανμάρ, ύστερα από τον εντοπισμό σειράς κρουσμάτων της παράλλαξης Δέλτα.
Το lockdown είχε επιβληθεί στην πόλη στις 7 Ιουλίου με τις τοπικές αρχές να επιβάλλουν αυστηρά περιοριστικά μέτρα και ελέγχους στα σύνορα, καθώς οι κάτοικοι παραμένουν στα σπίτια τους, ενώ όλες οι δραστηριότητες – πλην των απολύτως αναγκαίων – έχουν ανασταλεί.
Παράλληλα στην πόλη Ruili πραγματοποιούνται μαζικά τεστ στον πληθυσμό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης