Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πρωτοφανής εξέλιξη στις ΗΠΑ - Εκστρατεία εμβολιασμού για Covid με «εθελοντές» που θα πηγαίνουν από πόρτα σε πόρτα

Πρωτοφανής εξέλιξη στις ΗΠΑ  - Εκστρατεία  εμβολιασμού για Covid με «εθελοντές» που θα πηγαίνουν από πόρτα σε πόρτα
Η κυβέρνηση Biden σχεδιάζει να αποστείλει ομάδες «εθελοντών» κυριολεκτικά πόρτα – πόρτα, προκειμένου να πιέσει Αμερικανούς πολίτες να εμβολιαστούν

Μόνο ως πρωτοφανές και εξαιρετικά επικίνδυνο μπορεί να χαρακτηριστεί το σχέδιο της αμερικανικής κυβέρνησης να ασκήσει τη μέγιστη δυνατή πίεση για την αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης.
Σχεδιάζει να αποστείλει ομάδες «εθελοντών» κυριολεκτικά πόρτα – πόρτα, προκειμένου να πιέσει Αμερικανούς πολίτες να εμβολιαστούν για τον Covid - 19.
Με το εν λόγω σχέδιο καταπατούνται ευθέως τα ατομικά δικαιώματα και οι προσωπικές ελευθερίες, καθώς γίνεται γνωστό ποιος είναι εμβολιασμένος και ποιος όχι.
Μάλιστα οι ομάδες αυτές έκτακτης ανάγκης για την «αύξηση της αποδοχής των εμβολίων» η αλλιώς εκπρόσωποι για την υγεία στην Κοινότητα θα συντονίζονται απευθείας από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης, (FEMA).
Οι εκπρόσωποι θα έχουν τον εύηχο τίτλο, «πρέσβης για την υγεία της κοινότητας» και η αρχή θα γίνει από το Ιλινόις.
health.JPG

Η πρωτοφανής εκστρατεία

Όμως οι «καινοτομίες» στην εκστρατεία αυτή της κυβέρνησης Biden δεν σταματούν εδώ.
Οι «εθελοντές» που θα αναλαμβάνουν να πηγαίνουν πόρτα – πόρτα για να πιέσουν τους Αμερικανούς να εμβολιαστούν, έχουν εφοδιαστεί με συμβουλές πώς να αντιμετωπίσουν τους πολίτες και κυρίως αυτούς που είναι δύσπιστοι.
Οι χρήσιμες συμβουλές μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν οδηγίες όπως: μην είστε νευρικοί, εάν δεν είστε σίγουροι για μία απάντηση να είστε ειλικρινείς και να παραπέμπετε στους ειδικούς, το έργο σας είναι να δώσετε πληροφορίες στο άτομο απέναντι σας, τηρήστε τα υγειονομικά πρωτοκόλλα, στους δύστροπους αφήστε φυλλάδιο.
Στη λίστα που θα τηρούν οι «εθελοντές» θα αναφέρεται ποιος πολίτης ήταν πιο απρόθυμος, ποιος χρειάζεται πληροφορίες και ποιος έχει ήδη εμβολιαστεί.
Αξίζει να σημειωθεί ότι παρατίθενται και παραδείγματα για την αντιμετώπιση πολιτών, που είναι δύσπιστοι.
erot.JPG

Εκστρατεία door – door και φακέλωμα

Η εκστρατεία της κυβέρνησης Biden να πείσει τους μη εμβολιασμένους Αμερικανούς να υποβληθούν στε εμβολιασμό ακολουθεί το αποτυχημένο σχέδιο για ποσοστό εμβολιασμένων 70% έως τις 4 Ιουλίου.
Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Jane Psaki δήλωσε ότι η αμερικανική κυβέρνηση θα επικεντρωθεί στην «στοχευμένη προσέγγιση από πόρτα σε πόρτα της κοινότητας για να εμβολιαστούν οι υπόλοιποι Αμερικανοί διασφαλίζοντας ότι θα λάβουν τις πληροφορίες που χρειάζονται για το πόσο ασφαλές και προσβάσιμο είναι το εμβόλιο.
Tο εντυπωσιακό είναι ότι, οι ΗΠΑ μία χώρα με τουλάχιστον 320.000.000 κατοίκους έχει ήδη επιτύχει ένα ποσοστό εμβολιασμού 67% που θεωρείται από τους ειδικούς ως εξαιρετικά ικανοποιητικό.

Πίεση και στους έφηβους

Σε δεύτερο στάδιο η εκστρατεία της αμερικανικής διοίκησης αναμένεται να στραφεί στην άσκηση πίεσης εφήβων 12 – 18 ετών να εμβολιστούν με την επιστροφή στα σχολεία το φθινόπωρο.

daily_vax.PNG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης