Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πελεκάνος (Κύπρος): Το Πραξικόπημα μας θυμίζει πόσο τραγικές είναι οι συνέπειες όταν δεν είμαστε ενωμένοι, μονιασμένοι

Πελεκάνος (Κύπρος): Το Πραξικόπημα μας θυμίζει πόσο τραγικές είναι οι συνέπειες όταν δεν είμαστε ενωμένοι, μονιασμένοι
Tιμούμε τη μνήμη όσων έδωσαν τη ζωή τους υπερασπιζόμενοι τη δημοκρατία είπε ο κ. Πελεκάνος
Σχετικά Άρθρα

Όταν δεν είμαστε ενωμένοι οι συνέπειες μπορεί να είναι τραγικές, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου, Μάριος Πελεκάνος.
Σε συνέντευξή του, μετά την τέλεση του μνημόσυνου των πεσόντων κατά το Πραξικόπημα, στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο, ο κ. Πελεκάνος είπε ότι «τιμούμε σήμερα τη μνήμη όσων έδωσαν τη ζωή τους υπερασπιζόμενοι τη δημοκρατία.
Οφειλόμενη τιμή που πρέπει να εκφράζεται όχι μόνο λεκτικά, αλλά και στην πράξη.
Και για να το πράξουμε αυτό θα πρέπει αυτή η θυσία να μας θυμίζει το πόσο τραγικές μπορούν να είναι οι συνέπειες όταν δεν είμαστε ενωμένοι, όταν δεν είμαστε μονιασμένοι».

Συνεχώς αξιολογούνται όλα τα δεδομένα από την επιδημιολογική ομάδα

Εξάλλου, σε ερώτηση για τη ραγδαία αύξηση κρουσμάτων του κορωνοϊού, ο κ. Πελεκάνος είπε, μεταξύ άλλων, ότι συνεχώς αξιολογούνται όλα τα δεδομένα από την επιδημιολογική ομάδα και το υπουργείο Υγείας.
Ανέφερε ότι πρόκειται για μια συνεχιζόμενη αξιολόγηση, «έχουμε κάποιες παραμέτρους που λαμβάνονται υπόψη, όπως ο αριθμός των κρουσμάτων και από πού προέρχονται, ενώ πιο σημαντική παράμετρος είναι ο αριθμός των νοσηλευόμενων».
Πρόσθεσε ότι μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου της περασμένης εβδομάδας, έχουν ληφθεί μέτρα και έχουν δοθεί κίνητρα για την ενίσχυση της εμβολιαστικής κάλυψης, τα οποία φαίνεται να αποδίδουν. Τέλος, είπε ότι λαμβάνεται επίσης υπόψη και η ανάγκη να διατηρηθεί ανοικτή η οικονομία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης