Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Προσπαθώ να σώσω την αμερικανική δημοκρατία που βρίσκεται σε κίνδυνο

Trump: Προσπαθώ να σώσω την αμερικανική δημοκρατία που βρίσκεται σε κίνδυνο
«Έχουμε ένα πραγματικά άρρωστο εκλογικό σύστημα, πρέπει να αλλάξει», δήλωσε ο 45ος πρόεδροςτων ΗΠΑ
Σχετικά Άρθρα

Τη δέσμευση να αποκαταστήσει την ελευθερία του λόγου στις ΗΠΑ ανέλαβε ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος Donald Trump μιλώντας στην τρίτη συγκέντρωση της εκστρατείας του «Σώστε την Αμερική» στη Φλόριντα.
Ο Trump παρατήρησε, πως οι Αμερικανοί δεν έχουν πλέον ελευθερία λόγου και περιέγραψε ένα ισχυρό σύστημα, που απαρτίζεται από τα «μέσα μαζικής ενημέρωσης και τη διαδικτυακή λογοκρισία» που παρουσιάζει μόνο την άποψη του Δημοκρατικού Κόμματος.
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ χαρακτήρισε εκ νέου «άρρωστο» το εκλογικό σύστημα στη χώρα και έκανε λόγο για εκλογική απάτη τον Νοέμβριο του 2020 με τη νίκη Biden.
Έχουμε ένα πραγματικά άρρωστο εκλογικό σύστημα, πρέπει να αλλάξει», δήλωσε ο 45ος πρόεδρος σε χιλιάδες υποστηρικτές που συγκεντρώθηκαν στη Sarasota της Φλόριντα.
«Θυμηθείτε αυτό, δεν είμαι αυτός που προσπαθεί να υπονομεύσει την αμερικανική δημοκρατία.
Εγώ είμαι αυτός που προσπαθεί να σώσει την αμερικανική δημοκρατία», υπερτόνισε.

«Είναι κομμουνισμός»

«Δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να αφαιρέσουν την ελευθερία του λόγου μας, ώστε να μην μπορούμε να μιλήσουμε για τις διεφθαρμένες εκλογές.
Αυτός είναι ο κομμουνισμός.
Αυτό κάνουν σε αυτές τις κομμουνιστικές χώρες, δεν έχουν φωνή », προειδοποίησε ο Trump.

«Οι Δημοκρατικοί αξιοποίησαν τον Covid»

Ο Trump κατήγγειλε ότι, οι Δημοκρατικοί αξιοποίησαν τον Covid για να εξαπατήσουν τους πολίτες.
«Άλλαξαν παράνομα τους νόμους σε βασικές πολιτείες και έκλεψαν τις ψήφους», σημείωσε.
«Κατάργησαν τις βεβαιώσεις επαλήθευσης υπογραφής, δημιούργησαν ένα ισχυρό σύστημα για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τη διαδικτυακή λογοκρισία των αντιπάλων τους και έκαναν ό, τι ήταν δυνατό για να διευκολύνουν την απάτη, όπως θα γινόταν σε μια χώρα του τρίτου κόσμου.
Αυτό συνέβη με αυτές τις εκλογές», συνέχισε.

SARASOTA, FL - JULY 03: People listen to former U.S. President Donald Trump during a rally on July 3, 2021 in Sarasota, Florida. Co-sponsored by the Republican Party of Florida, the rally marks Trump's further support of the MAGA agenda and accomplishments of his administration. (Photo by Eva Marie Uzcategui/Getty Images)
«Τους αιφνιδιάσαμε το 2016»

«Τους αιφνιδιάσαμε το 2016
και μετά εργάστηκαν επί τέσσερα χρόνια, προκειμένου να βεβαιωθούν, πως δεν θα συμβεί ξανά», τόνισε αναφερόμενους στους Δημοκρατικούς.
Ο Trump, αφού εξέφρασε εκ νέου την προσήλωσή του στο κίνημα MAGA (Make America Great Again) στους κόλπους των Ρεπουμπλικάνων, αμφισβήτησε τον αριθμό ψήφων έγχρωμων πολιτών προς τον Biden.
Δεν είναι δυνατό, είπε, ο Biden να έλαβε περισσότερες ψήφους έγχρωμων πολιτών από τον Barack Obama.
Τέλος εμφανίστηκε βέβαιος, πως όσα έχει πει για την «εκλογική απάτη» και τη διαρροή του Covid από το εργαστήριο της Wuhan θα αποδειχθούν σύντομα αληθινά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης