Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Η εκπαιδευτική πολιτική Biden αποτελεί πρόγραμμα εθνικής αυτοκτονίας

Trump: Η εκπαιδευτική πολιτική Biden αποτελεί πρόγραμμα εθνικής αυτοκτονίας
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ κατηγόρησε τον Biden, πως βλάπτει τους μαθητές στην Αμερική «με μερικές από τις πιο τοξικές και αντιαμερικανικές θεωρίες που έχουν υπάρξει ποτέ»
Σχετικά Άρθρα

Επίθεση στον διάδοχό του στην αμερικανική προεδρία Joe Biden εξαπολύει ο Donald Trump με αφορμή και την εκπαιδευτική του πολιτική.
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ κατηγόρησε τον Biden, πως βλάπτει τους μαθητές στην Αμερική «με μερικές από τις πιο τοξικές και αντιαμερικανικές θεωρίες που έχουν υπάρξει ποτέ».
Σε άρθρο του σε αμερικανικό ιστότοπο, σημείωσε, πως η αριστερά άλλαξε την αφήγησή της από το «η αμερικανική ιστορία είναι κακή» στο «οι Αμερικανοί είναι κακοί».
«Σε αίθουσες διδασκαλίας σε ολόκληρο το κράτος, οι μαθητές υπόκεινται σε ένα νέο πρόγραμμα σπουδών που έχει σχεδιαστεί για πλύση εγκεφάλου με το γελοίο αριστερό δόγμα γνωστό ως" θεωρία της κριτικής των φυλών "», δήλωσε ο Trump.
«Το βασικό σχετικά με αυτό το διεστραμμένο δόγμα είναι πως αποτελεί την πλήρη αντίθεση σε όλα όσα οι Αμερικανοί κάθε χρώματος θέλουν να διδάξουν στα παιδιά τους.

«Πρόγραμμα εθνικής αυτοκτονίας»

Αντί να βοηθά τους νέους να ανακαλύψουν ότι η Αμερική είναι το μεγαλύτερο, πιο ανεκτικό και πιο γενναιόδωρο έθνος στην ιστορία, τους διδάσκει ότι η Αμερική είναι συστημικά κακή και ότι οι καρδιές του λαού μας είναι γεμάτες μίσος και κακία», ανέφερε ο Trump.
Η θεωρία της κριτικής των φυλών ορίζεται από την εγκυκλοπαίδεια Britannica ως η έννοια στην οποία η φυλή είναι μια κοινωνικά κατασκευασμένη κατηγορία που έχει ενσωματωθεί στον αμερικανικό νόμο με σκοπό τη διατήρηση κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών ανισοτήτων μεταξύ λευκών και μη λευκών.
«Η διδασκαλία ακόμη και ενός παιδιού με αυτά τα διχαστικά μηνύματα θα είχε ως αποτέλεσμα την ψυχολογική κακοποίηση», τόνισε ο Trump.
«Η εκπαίδευση γενεών παιδιών με αυτές τις ακραίες ιδέες δεν είναι απλώς ανήθικος - είναι ένα πρόγραμμα εθνικής αυτοκτονίας», είπε ο χαρακτηριστικά ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης