Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κίνα: Συναγερμός για την παραλλαγή Delta του Covid στην πόλη Shenzhen

Κίνα: Συναγερμός για την παραλλαγή Delta του Covid στην πόλη Shenzhen
Όλοι οι επιβάτες και οι επισκέπτες του αεροδρομίου, πρέπει να έχουν αρνητικό τεστ 48 ωρών προκειμένου να εισέρχονται στις εγκαταστάσεις του
Σχετικά Άρθρα

Το αεροδρόμιο στην κινεζική πόλη Shenzhen ενίσχυσε τους ελέγχους κατά την είσοδο στις εγκαταστάσεις του, καθώς μία υπάλληλος εστιατορίου βρέθηκε θετικός στην παραλλαγή Delta του κορωνοϊού.
Όλοι οι επιβάτες και οι επισκέπτες του αεροδρομίου, πρέπει να έχουν αρνητικό τεστ 48 ωρών προκειμένου να εισέρχονται στις εγκαταστάσεις του, μέτρο που ισχύει από το Σάββατο (19/6/2021) 13:00 τοπική ώρα.
Οι αεροπορικές εταιρείες θα προσαρμόσουν αναλόγως τις πτήσεις τους από και προς την πόλη, σύμφωνα με ανακοίνωση των αρχών, όπως αναφέρει το Bloomberg.
Νωρίς το πρωί του Σαββάτου 19/6, οι υγειονομικές αρχές της πόλης ανακοίνωσαν πως μία 21χρονη σερβιτόρα εστιατορίου στο Διεθνές Αεροδρόμιο Shenzhen Baoan επιβεβαιώθηκε ότι μολύνθηκε από την παραλλαγή Delta του Covid-19.
Η Κίνα την Παρασκευή (18/6) ανέφερε 30 νέα κρούσματα, συμπεριλαμβανομένων έξι τοπικών μεταδόσεων στη νότια επαρχία Guangdong.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης