Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αmazon: Στο γραφείο τουλάχιστον 3 ημέρες από το Σεπτέμβριο – Τέλος η τηλεργασία

Αmazon: Στο γραφείο τουλάχιστον 3 ημέρες από το Σεπτέμβριο – Τέλος η τηλεργασία
Η εταιρεία για την απόφασή της επικαλείται την αρχή της για ισορροπία μεταξύ της ευελιξίας της εργασίας και της εξυπηρέτησης των πελατων
Σχετικά Άρθρα
Η Amazon ενημέρωσε τους εργαζομένους της ότι από τον Σεπτέμβριο θα πρέπει να εμφανίζονται στο γραφείο τουλάχιστον τρεις από τις πέντε εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας, όπως αναφέρει σε email που τους απέστειλε, σε μια ηπιότερη εκδοχή της αρχικής θέσης της εταιρείας, που τόνιζε ότι έχει «γραφειο-κεντρική κουλτούρα», σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021.

Ισορροπία

Η Amazon αναφέρει ότι αναμένει από τους εργαζόμενούς της σε ΗΠΑ, Ην. Βασίλειο και πολλές άλλες χώρες να αρχίσουν να εργάζονται κυρίως από το γραφείο από την εβδομάδα που ξεκινά στις 7 Σεπτεμβρίου.
"Όπως όλες οι εταιρείες και οι οργανισμοί ανά τον κόσμο, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με αυτή την πανδημία για πρώτη φορά και εξελισσόμαστε στην πορεία της", αναφέρεται στο εταιρικό email.
"Επεξεργαζόμαστε το πώς θα ισορροπήσουμε μεταξύ του να παρέχουμε την ευελιξία της εργασίας από το σπίτι και του να επενδύουμε στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, όπως συμβαίνει όταν βρισκόμαστε μαζί στο γραφείο» προσθέτει η Amazon.
Την είδηση περί της σχετικής οδηγίας της εταιρείας προς τους υπαλλήλους της μετέδωσαν νωρίτερα οι Seattle Times.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης