Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέος CEO στη Barclays ο R. Diamond

tags :
Νέος CEO στη Barclays ο R. Diamond
Ο Robert Diamond αναλαμβάνει νέος διευθύνων Σύμβουλος στη Barclays αντικαθιστώντας τον John Varley ο οποίος θα αποχωρήσει από την εταιρεία στις 31 Μαρτίου 2011. Ο νέος διευθύνων σύμβουλος ηγείται και της μονάδας επενδυτικής τραπεζικής, Barclays Capital, ενώ από 1ης Οκτωβρίου 2010, θα κατέχει τόσο τη θέση του προέδρου όσο και του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου του ομίλου.
«Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία», δήλωσε ο νέος CEO της Barclays, ο οποίος το 2009 δε δέχτηκε το  μπόνους, παρά το γεγονός ότι τα κέρδη δεύτερου εξαμήνου είχαν υπερδιπλασιαστεί σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα.
Υπενθυμίζεται ότι ο Robert Diamond προ ημερών είχε χαρακτηρίσει απίθανό το ενδεχόμενο διπλής ύφεσης, επισημαίνοντας ότι τις τελευταίες 4-6 εβδομάδες διαφαίνεται μία μικρή ώθηση στην οικονομία. Μάλιστα θεωρεί ότι οι αγορές δεν έχουν να περιμένουν κάποιο “σοκ” που να αναταράξει τη λειτουργία τους, καθώς οι αρχές, αμερικανικές και παγκόσμιες, δημιουργούν σιγά σιγά ένα πλαίσιο ασφάλειας προς τις δυσλειτουργίες που δημιουργούνται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης