Τελευταία Νέα
Διεθνή

Χρυσός: Υποχωρεί από τα υψηλά 5μήνου ενόψει ΕΚΤ

tags :
Χρυσός: Υποχωρεί από τα υψηλά 5μήνου ενόψει ΕΚΤ
Υποχωρεί από τα υψηλά 5μήνου ο χρυσός, καταγράφοντας πτώση για πρώτη φορά σε διάστημα τεσσάρων ημερών, ενόψει της αυριανής συνεδρίασης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, η οποία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους επενδυτές.
Το συμβόλαιο άμεσης παράδοσης υποχωρούσε 0,3% στα 1.690,40 δολ./ουγγιά, ενώ η τιμή έφτασε χθες στα  1.699,05 δολ. , στα υψηλότερα επίπεδα από τις 13 Μαρτίου.
«Η συμπεριφορά του χρυσού είναι έντονα συνδεδεμένη με τις προσδοκίες για τη νομισματική πολιτική . Η άνοδος του πολύτιμου μετάλλου είναι πιθανό να ανακοπεί προσωρινά ενόψει της αυριανής συνεδρίασης της ΕΚΤ, αλλά και των στοιχείων για την απασχόληση στις ΗΠΑ την Παρασκευή», εκτιμά ο James Steel, αναλυτής της HSBC Securities.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης