Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πρώην στέλεχος Πενταγώνου: Τα UFO έχουν τεχνολογία 50 με 1.000 χρόνια μπροστά από εμάς

Πρώην στέλεχος Πενταγώνου: Τα UFO έχουν τεχνολογία 50 με 1.000 χρόνια μπροστά από εμάς
Ο πρώην επικεφαλής του προγράμματος ταυτοποίησης προηγμένης αεροδιαστημικής απειλής του Πενταγώνου, Elizondo, ισχυρίζεται ότι τα UFO ή οτιδήποτε βρίσκεται πίσω απ’ αυτά γοητεύεται από την πυρηνική ενέργεια
Ο πρώην επικεφαλής του προγράμματος ταυτοποίησης προηγμένης αεροδιαστημικής απειλής του Πενταγώνου, Elizondo, ισχυρίζεται ότι τα UFO ή οτιδήποτε βρίσκεται πίσω απ’ αυτά γοητεύεται από την πυρηνική ενέργεια.
Το πρώην στέλεχος του αμερικανικού Πενταγώνου ανέφερε ότι αυτά τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα έχουν ασχοληθεί πολλές φορές με το πυρηνικό οπλοστάσιο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.
"Υπάρχει κάποιου είδους διασύνδεση με αυτά τις θεάσεις UFO και την πυρηνική μας τεχνολογία, με την πυρηνική προώθηση, την παραγωγή πυρηνικής ενέργειας ή τα πυρηνικά μας όπλα" ανέφερε ο Elizondo, μιλώντας στην εφημερίδα The Washington Post.
"Στη χώρα μας έχουμε περιστατικά όπου τα UFO έχουν αποσυνδέσει την πυρηνική μας ικανότητα" λέει ο πρώην αξιωματούχος.
Υπάρχουν στοιχεία, αναφέρει, που δείχνουν ότι άλλες χώρες έχουν υποστεί ανάλογα φαινόμενα με τα δικά τους πυρηνικά όπλα και εγκαταστάσεις.
"Νομίζω ότι προς το παρόν υπάρχουν αρκετά στοιχεία που δείχνουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την πυρηνική μας τεχνολογία και μια πιθανότητα ακόμη και να εμπλακούν σ’ αυτήν" ανέφερε ο Elizondo.
Ο Αμερικανός πρώην αξιωματούχος χαρακτηρίζει την τεχνολογία αυτών των αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων ως "κάτι που είναι μεταξύ στα 50 και 1.000 χρόνια μπροστά από τη δική μας τεχνολογία".
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Elizondo αρνήθηκε να καταθέσει τη δική του άποψη σχετικά με το τι ακριβώς είναι αυτά τα παράξενα αντικείμενα.
Χρειάζεται, ανέφερε, να συγκεντρωθούν περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία και να μελετηθούν αυτού του είδους τα παράξενα φαινόμενα και θεάσεις γιατί, όπως σχολίασε, "εξάλλου, δεν ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης