Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παρουσιαστής ζήτησε 25 εκατομμύρια για να αποχωρήσει από εκπομπή

Παρουσιαστής ζήτησε 25 εκατομμύρια για να αποχωρήσει από εκπομπή
«Ολόκληρη η ζωή του Chris Harrison ήταν το «The Bachelor» και δεν ήθελε να το αφήσει με τίποτα» είπε η πηγή

Ο οικοδεσπότης του "The Bachelor", Chris Harrison ζήτησε 25 εκατομμύρια δολάρια για να αποχωρήσει από την παρουσίαση της εκπομπής, καθώς απείλησε να αποκαλύψει όλα τα  μυστικά του franchise εάν δεν λάμβανε την υπέρογκη αποζημίωση, όπως ανέφεραν πηγές στο Page Six.
«Ξέρει όλα τα μυστικά από τα σχεδόν 20 χρόνια που κάνει την εκπομπή», ανέφερε πηγή από το ABC.
"Αντί να τους παραδώσει ένα τριαντάφυλλο, κάτι που γινόταν στο Bachelor για να περάσει ένας παίκτης στην επόμενη φάση, ήταν απολύτως έτοιμος να τους παραδώσει μια αγωγή που να περιγράφει όλες τις λεπτομέρειες πίσω από τα παρασκήνια" τονίζεται.
Ο 49χρονος, προκάλεσε σάλο όταν πήρε το μέρος της παίκτριας Rachel Kirkconnell σε μια ρατσιστική διαμάχη και έκτοτε βρέθηκε με το ένα πόδι εκτός της σόου γνωριμιών.
«Ολόκληρη η ζωή του Chris Harrison ήταν το «The Bachelor» και δεν ήθελε να το αφήσει με τίποτα» είπε η πηγή.
«Εξακολουθεί να είναι πολύ λυπημένος που έφυγε και υπήρξαν πολύ σκληρές και έντονες διαπραγματεύσεις για εβδομάδες» πρόσθεσε.
Το κανάλι ήλπιζε ότι ο Harrison θα «έφευγε γρήγορα και ήσυχα» ώστε να αφήσουν τον εφιάλτη για τις δημόσιες σχέσεις πίσω τους όσο το δυνατόν γρηγορότερα, είπε η καλά πληροφορημένη πηγή.
Αλλά ο Harrison ο οποίος ήταν ο παρουσιαστής του επιτυχημένου σόου τα τελευταία 19 χρόνια, δεν είχε σκοπό να εγκαταλείψει τη μάχη τόσο εύκολα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης