Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Έπεσαν» οι ιστοσελίδες μεγάλων ΜΜΕ - Γιατί Bloomberg, NY Times, FT, CNN, Guardian τέθηκαν εκτός λειτουργίας

«Έπεσαν» οι ιστοσελίδες μεγάλων ΜΜΕ - Γιατί Bloomberg, NY Times, FT, CNN, Guardian τέθηκαν εκτός λειτουργίας
Επί του παρόντος, δεν είναι σαφές τι έχει θέσει εκτός λειτουργίας τους ιστότοπους αν και κάποιες αναφορές συνδέουν το γεγονός με τον αμερικανό πάροχο υπηρεσιών cloud computing, Fastly
(upd 2) Μπλακ άουτ σημειώθηκε, λίγα λεπτά μετά τις 13:00 και για περίπου μία ώρα, στις μεγαλύτερες διεθνείς ειδησεογραφικές ιστοσελίδες.
Μια σειρά από διεθνή ενημερωτικά sites «έπεσαν» και η αιτία είναι ο αμερικανός πάροχος υπηρεσιών cloud computing, Fastly.
Ενδεικτικά αναφέρεται ότι εκτός λειτουργίας τέθηκαν μεταξύ άλλων, οι ιστοσελίδες των Guardian, Financial Times, The New York Times, Le Monde, καθώς και του Bloomberg News, του CNN και του Euronews.
Error_2.JPGΟ Guardian σε ανάρτησή του στο twitter ανέφερε ότι οι υπηρεσίες του στον ιστότοπο και στην εφαρμογή του για κινητά τηλέφωνα έχουν επηρεαστεί από ένα ευρύτερο μπλακ άουτ στο Ίντερνετ και ότι θα επανέλθουν το συντομότερο δυνατό.

Σύμφωνα με το BBC, εκτός λειτουργίας είχε τεθεί και η ιστοσελίδα της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου.
Όπως μετέδιδε το βρετανικό δίκτυο, ενδεχομένως το πρόβλημα να σχετίζεται με τον αμερικανικό πάροχο υπηρεσιών cloud computing, Fastly, που υποστηρίζει πολλούς και σημαντικούς ιστότοπους.
BBC.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης