Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ινδία: Νύφη πέθανε την ώρα του γάμου της και ο γαμπρός παντρεύτηκε την αδελφή της

Ινδία: Νύφη πέθανε την ώρα του γάμου της και ο γαμπρός παντρεύτηκε την αδελφή της
Στο ένα δωμάτιο κειτόταν νεκρή η νύφη και στο άλλο δωμάτιο ετοίμαζαν την αδελφή της να πάρει τη θέση της δίπλα στον γαμπρό, σε γάμο στην Ινδία!
Ασύλληπτη εξέλιξη είχε μια γαμήλια τελετή στην Ινδία όταν η νύφη, στη διάρκειά της έπεσε νεκρή από καρδιακή προσβολή και αντί η γαμήλια τελετή να διακοπεί, ολοκληρώθηκε μετά από απόφαση των οικογενειών να… πάρει τη θέση της αδικοχαμένης νύφης στο πλευρό του χήρου γαμπρού μία από τις … αδελφές της!  
Σύμφωνα με την Daily Mail, η άτυχη Surbi υπέστη έμφραγμα μόλις αντάλλαξε στέφανα με τον γαμπρό Μαντζές Κουμέρ ακολούθως του γαμήλιου ινδουιστικού τελετουργικού, στην Ετάγουα της πολιτείας Ούταρ Πραντές.
Γιατρός που έσπευσε δεν κατάφερε να βοηθήσει ή επαναφέρει τη γυναίκα, όμως αντί για διακοπή της τελετής συγκλήθηκε… σύσκεψη των οικογενειών, οι οποίες αποφάσισαν την… αντικατάσταση της νύφης με μια από τις αδερφές της και την ολοκλήρωση του γάμου.

Δύσκολη απόφαση για την οικογένεια

Όσο ανατριχιαστικό ακούγεται, «ήταν δύσκολη απόφαση για την οικογένεια, δήλωσε στην Daily Mail ένας από τους θείους της Surbi, ο Atzan Singh: «Η μία κόρη κειτόταν νεκρή στο ένα δωμάτιο, την ώρα που στόλιζαν την άλλη κόρη την Νίσσα, για τον γάμο στο διπλανό. Πρώτη φορά βιώνουμε τόσο ανάμικτα συναισθήματα.
Δεν έχουμε ακόμα συνειδητοποιήσει ούτε τη θλίψη για τον θάνατο, ούτε τη χαρά για τον γάμο».
Σύμφωνα με την Daily Mail, η μητέρα της νύφης, Gundi Devi, ήταν εκείνη που ζήτησε με θέρμη να προχωρήσει ο γάμος, παρότι ο τραγικός χαμός της μεγαλύτερης κόρης της τη συνέτριψε συναισθηματικά και υπάρχουν ορισμένοι κοινωνικοί παράγοντες που ενδεχομένως ώθησαν την οικογένεια σ’αυτή την απόφαση: Από τη μία μεριά, η οικογένεια της νύφης είναι πολύ πιθανό να περίμενε κάποια «προίκα» σημαντική για την επιβίωσή της.
Από την άλλη, ο γαμπρός και οι δικοί του μπορεί να ήθελαν να αποφύγουν το «στίγμα» της επιστροφής από έναν γάμο χωρίς νύφη. 

www.bankignews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης