Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γερμανικά αντίποινα με «μπλόκο» στις πτήσεις ρωσικών εταιρειών

Γερμανικά  αντίποινα με «μπλόκο» στις πτήσεις ρωσικών εταιρειών

Οι πτήσεις της Lufthansa που επρόκειτο να αναχωρήσουν με προορισμό τη Μόσχα έπρεπε να ακυρωθούν, επειδή οι ρωσικές αρχές δεν έδωσαν εγκαίρως τις απαραίτητες άδειες,. σύμφωνα με το γερμανικό υπουργείο Μεταφορών

Σχετικά Άρθρα

«Μπλόκο» στις πτήσεις που εκτελούν ρωσικές αεροπορικές εταιρείες στην επικράτειά της βάζει η Γερμανία, σε μια κίνηση «οφθαλμόν αντί αφθαλμού» μετά την κίνηση της Μόσχας να εμποδίσει πτήσεις της Lufthansa, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters την Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021.
Όπως ανακοίνωσε το γερμανικό υπουργείο Μεταφορών, οι πτήσεις της Lufthansa που επρόκειτο να αναχωρήσουν με προορισμό τη Μόσχα έπρεπε να ακυρωθούν, επειδή οι ρωσικές αρχές δεν έδωσαν εγκαίρως τις απαραίτητες άδειες.

Άδειες

«Εξαιτίας αυτής της κίνησης η Ομοσπονδιακή Αρχή Αεροπορίας της Γερμανίας δεν εξέδωσε περαιτέρω άδειες για πτήσεις που εκτελούνται από ρωσικές αεροπορικές εταιρείες και για όσο διάστημα εκκρεμεί η έγκριση από τη ρωσική πλευρά», τονίστηκε χαρακτηριστικά
Υπενθυμίζεται πως η Ρωσία απαγόρευσε πτήσεις από αεροπορικές εταιρείες που έχουν σταματήσει να χρησιμοποιούν τον εναέριο χώρο της Λευκορωσίας ως διαμαρτυρία μετά την αναγκαστική προσγείωση πτήσης της Ryanair στο Μινσκ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης