Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Lucashenko αποκαλύπτει τι είχε η μαύρη βαλίτσα που κουβάλησε στη συνάντηση με τον Putin

Ο Lucashenko αποκαλύπτει τι είχε η μαύρη βαλίτσα που κουβάλησε στη συνάντηση με τον Putin
Η Ρωσία θα προμηθεύσει με σύγχρονα όπλα τη Λευκορωσία

Ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας Lucashenko δήλωσε την Τρίτη 1/6 ότι έφερε το υλικό των ειδικών υπηρεσιών της Λευκορωσίας για το Κράτος της Ένωσης και την Κίνα στη συνάντησή του με τον Ρώσο Πρόεδρο Putin την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Belta.
«Σχετικά με την κατάσταση γύρω από τη Λευκορωσία και τη Ρωσία, το κράτος της Ένωσης στο σύνολό του, σχετικά με τις σχέσεις των ΗΠΑ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων με την Κίνα σήμερα και πολλά άλλα παρόμοια στοιχεία. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο έργο των υπηρεσιών μας, Πρώτα απ' όλα, των ειδικών υπηρεσιών, των αναλυτών, τα οποία ήθελα να μοιραστώ με τον Πρόεδρο Putin» είπε ο Lucashenko σε συνάντηση συνεργασίας με τη Ρωσία.
Η Ρωσία θα προμηθεύσει με σύγχρονα όπλα τη Λευκορωσία και οι δύο πλευρές θα καθορίσουν τον κατάλογο μαζί, δήλωσε την Τρίτη ο Lucashenko, σύμφωνα με την εφημερίδα "Sovetskaya Belorussiya".
Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν συζήτησε τη δημιουργία ρωσικών στρατιωτικών βάσεων στη Λευκορωσία κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Ρώσο Πρόεδρο Putin στο Σότσι την περασμένη εβδομάδα.
«Δεν υπήρξαν συζητήσεις σχετικά με τη μεταφορά των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων σε μόνιμη βάση, τη δημιουργία κάποιου είδους βάσεων - αυτό δεν συζητήθηκε καν. Και δεν το χρειαζόμαστε» δήλωσε ο Lucashenko, όπως ανέφερε η "Sovetskaya Belorussiya".


www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης