Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Χείρα βοηθείας στο Μινσκ εν όψει οικονομικών κυρώσεων από την ΕΕ

Ρωσία: Χείρα βοηθείας στο Μινσκ εν όψει οικονομικών κυρώσεων από την ΕΕ

Μήνυμα στήριξης του Κρεμλίνου στο καθεστώς Lukashenko

Σχετικά Άρθρα
Η Ρωσία θα υπερασπιστεί τη Λευκορωσία και θα την βοηθήσει εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση επιβάλει οικονομικές κυρώσεις στο Μινσκ λόγω της  αναγκαστικής προσγείωσης αεροπλάνου και σύλληψης ενός αντιφρονούντος μπλόγκερ, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων της RIA, σύμφωνα με έναν αξιωματούχο του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, όπως μεταδίδει το Reuters τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2021.
Πολλά ευρωπαϊκά κράτη επέβαλαν απαγορεύσεις υπερπτήσεων στη λευκορωσική αεροπορία λόγω της αναγκαστικής προσγείωσης πτήσης της Ryanair στις 23 Μαΐου 2021.

ΝΑΤΟ

Την ίδια ώρα το γεγονός ότι η Ρωσία θα αναπτύξει περίπου 20 νέους στρατιωτικούς σχηματισμούς και μονάδες κοντά στα δυτικά της σύνορα έως το τέλος του έτους ως απάντηση στις ενέργειες του ΝΑΤΟ , ανακοίνωσε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Sergey Shoygu.
«Οι ενέργειες των δυτικών εταίρων μας καταστρέφουν το παγκόσμιο σύστημα ασφαλείας και μας αναγκάζουν να λάβουμε ανάλογα αντίμετρα», δήλωσε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι «περίπου 20 σχηματισμοί και μονάδες θα αναπτυχθούν στην Δυτική Στρατιωτική Διοίκηση έως το τέλος του έτους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης