Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προς συνάντηση Biden με τη βασίλισσα Ελισάβετ τον Ιούνιο

Προς συνάντηση Biden με τη βασίλισσα Ελισάβετ τον Ιούνιο
Δημοσίευμα του CNN αναφέρει ότι τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και ο Λευκός Οίκος ολοκληρώνουν τις λεπτομέρειες της επίσκεψης

H βασίλισσα Ελισάβετ πρόκειται να συναντηθεί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Joe Biden, τον Ιούνιο, σύμφωνα με πληροφορίες.
Η επίσκεψη θα αποτελέσει μέρος του ταξιδιού του Αμερικανού προέδρου στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη Σύνοδο Κορυφής της Ομάδας των 7 τον επόμενο μήνα.
Θα τον συνοδεύει η Πρώτη Κυρία Δρ Jill Biden
Σημειώνεται ότι η επίσκεψη στο Ηνωμένο Βασίλειο θα είναι και το πρώτο ταξίδι του Αμερικανού προέδρου στο εξωτερικό, καθώς τον τελευταίο καιρό εστίασε την προσοχή του στην αντιμετώπιση σημαντικών εγχώριων προβλημάτων , όπως η διαχείριση της πανδημίας της Covid.

Ειδικότερα, δημοσίευμα του CNN αναφέρει ότι τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και ο Λευκός Οίκος ολοκληρώνουν τις λεπτομέρειες της επίσκεψης και θα προβούν σε ανακοίνωση.
Ο Αμερικανός πρόεδρος θα συμμετάσχει στη Σύνοδο της G7, στις 11-13 Ιουνίου στην Κορνουάλη, κατόπιν στη Σύνοδο των ηγετών των κρατών μελών του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, στις 14 Ιουνίου.
Επιπλέον, έχει προγραμματιστεί να συναντηθεί και με τον Ρώσο Πρόεδρο Putin στις 16 Ιουνίου στην Ελβετία.
Ο Joe Biden ανέλαβε τα καθήκοντά του τον Ιανουάριο και θα είναι ο 13ος Αμερικανός Πρόεδρος που θα συναντήσει την Αυτού Μεγαλειότητα κατά τη διάρκεια της βασιλείας της.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης