Τελευταία Νέα
Διεθνή

Eναντίον του Bashir στρέφονται η οικογένεια του Michael Jackson και η Sarah Palin

Eναντίον του Bashir στρέφονται η οικογένεια του Michael Jackson και η Sarah Palin
Mετά το πόρισμα καταπέλτη για την συνέντευξη της Νταϊάνα, εναντίον του Bashir στρέφονται η οικείοι του M. Jackson και η S.Palin
Σχετικά Άρθρα
Απασφαλίζουν δύο ακόμη «θύματα» του Martin Bashir που σύμφωνα με το πόρισμα της έρευνας του πρώην δικαστή του ανώτατου δικαστηρίου της Βρετανίας Λόρδου John Dyson, εξαπάτησε και παραπλάνησε την πριγκίπισσα Νταϊάνα για να του δώσει συνέντευξη, οδηγώντας το BBC και τον δημοσιογράφο να ζητήσουν συγγνώμη από τους γιους και την οικογένειά της.

Μichael Jackson, παραποίησε την πραγματικότητα ο Bashir

Οπαδοί και συγγενεις του Michael Jackson είναι έτοιμοι να υποβάλλουν μήνυση κατά του δημοσιογράφου προκειμένου να ξεκινήσει έρευνα για το αφιέρωμα – ντοκιμαντέρ που έκανε ο Bashir στο είδωλο και συγγενή τους το 2003…!
Όπως υποστηρίζουν ο αδερφός και ο ανιψιός του, ο πρώην δημοσιογράφος του BBC διαστρέβλωσε την εικόνα του ποπ σταρ.
Σε εκπομπή του, ο Martin Bashir το 2003 είχε αναφερθεί για τις σχέσεις του Michael Jackson με τα παιδιά, χρησιμοποιώντας υλικό από το ντοκιμαντέρ του ITV στην κατοικία του Neverland.
Σύμφωνα με την οικογένεια του εκλιπόντος, το υλικό παραποιήθηκε τα λόγια του σταρ χρησιμοποιήθηκαν ώστε να παρεξηγηθούν κάνοντας λόγο για «ανήθικη» δημοσιογραφία.
Υπενθυμίζεται ότι ο Michael Jackson είχε προσφύγει μετά στο βρετανικό ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο, κατηγορώντας τον Martin Bashir ότι έδωσε μια διαστρεβλωμένη εικόνα για τη συμπεριφορά του και τη διαγωγή του ως πατέρα.

Sarah Palin: Την χαρακτήρισε «ηλίθια παγκόσμιας κλάσης»

Ωστόσο, ένα ακόμη «θύμα» του Bashir… καταφέρεται εναντίον του.
Η Sarah Palin πρώην κυβερνήτης της Αλάσκα και υποψήφια αντιπρόεδρος των ΗΠΑ το 2008 με υποψηφιο πρόεδρο τον John McCane, σε εμφάνισή της στην εκπομπή The Masked Singer είπε πως το πόρισμα Dyson για την συνέντευξη, είναι «μια μορφή δικαιοσύνης» κατά ενός δημοσιογράφου που πολλές φορές είχε «ανήθικη δημοσιογραφική συμπεριφορά στον παρελθόν».
Τον είχε… άχτι τον δημοσιογράφο από το 2013 όταν φιλοξενούμενη στην εκπομπή του Bashir στο MSNBC, η Pailin είχε παρομοιάσει το εθνικό χρέος των ΗΠΑ με την δουλεία.
Το αποτέλεσμα ήταν να διασταυρώσουν τα ξίφη τους με τον Bashir να χαρακτηρίζει την Palin «ηλίθια παγκόσμιας κλάσης», καλώντας όποιον ήθελε «να ουρήσει ή να αφοδεύσει πάνω της», όπως γινόταν στις τιμωρίες που χρησιμοποιούνταν στους σκλάβους!
Οι αντιδράσεις των λόγων του Bashir ήταν σφοδρές ωθώντας τον να ζητήσει συγγνώμη και να παραιτηθεί από το κανάλι MSNBC.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης