Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι: Η Μέγκαν μου είπε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει, αλλά δεν το έκανε για χάρη μου

Πρίγκιπας Χάρι: Η Μέγκαν μου είπε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει, αλλά δεν το έκανε για χάρη μου
H 39χρονη σύζυγος του πρίγκιπα είχε αποκαλύψει κατά τη διάρκεια της συνέντευξης-βόμβα στην Oprah νωρίτερα φέτος ότι η ψυχική της υγεία ήταν εξαιρετικά επιβαρυμένη

Για τη νύχτα που η σύζυγός του Meghan Markle του εκμυστηρεύθηκε - ενώ ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί - ότι ήθελε να αυτοκτονήσει και πως το μόνο που την εμπόδιζε ήταν η δική της έγνοια για εκείνον, μίλησε ο πρίγκιπας Harry στη νέα του σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «The Me You Can't See».

H 39χρονη σύζυγος του πρίγκιπα είχε αποκαλύψει κατά τη διάρκεια της συνέντευξης-βόμβα στην Oprah νωρίτερα φέτος ότι η ψυχική της υγεία ήταν εξαιρετικά επιβαρυμένη το διάστημα που έζησε στο Ηνωμένο Βασίλειο, και ότι δεν της δόθηκε η απαιτούμενη βοήθεια όταν άρχισε να κάνει σκοτεινές σκέψεις.
Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ που δημιούργησε από κοινού με την Oprah, ο Χάρι έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την ψυχολογική κρίση που βίωνε η σύζυγός του ζώντας στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας.

Σύμφωνα με το Page Six, ο δούκας του Σάσσεξ περιέγραψε τη στιγμή που η σύζυγός του, ενώ ήταν έγκυος στον Άρτσι, του είπε ότι σκεφτόταν να βάλει τέλος στη ζωή της. Ήταν μια βραδιά του Ιανουαρίου 2019, και το ζευγάρι ήταν καλεσμένο στην πρεμιέρα του σόου Totem του Cirque du Soleil, στο London’s Royal Albert Hall.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης