Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τουρκία: Μήνυση Erdogan σε Aksener γιατί τον συνέκρινε με τον... Netanyahu

Τουρκία: Μήνυση Erdogan σε Aksener γιατί τον συνέκρινε με τον... Netanyahu
Κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής συνάντησης με νέους, ο Erdogan επέκρινε σφόδρα την Aksener, χαρακτηρίζοντάς την «ανήθικη»

Μήνυση σε βάρος της πρώην πρόεδρου της τουρκικής εθνοσυνέλευσης και επικεφαλής του «Καλού Κόμματος», Meral Aksener, κατέθεσε ο πρόεδρος της Τουρκίας Erdogan, κατηγορώντας την πως τον συνέκρινε με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Netanyahu.
Όπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ, στη μήνυσή του, ο Τούρκος ηγέτης αξιώνει αποζημίωση ύψους 250.000 τουρκικών λιρών (24.475 ευρώ) από την ηγέτιδα του αντιπολιτευόμενου κόμματος.
Η Meral Aksener είπε την Τρίτη, ενώπιον της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός της, ότι ο Netanyahu προκαλεί όπως ο Erdogan, κρίσεις προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία.
«Ο Netanyahu, που είναι κάπως η ισραηλινή εκδοχή του Erdogan, δεν δίστασε να στοχοθετήσει αμάχους και παιδιά για να σαμποτάρει τους πολιτικούς αντιπάλους του και να κρατήσει με αυτόν τον τρόπο τη θέση του», δήλωσε η Aksener, αναφερόμενη στην εκστρατεία των ισραηλινών βομβαρδισμών εναντίον της Λωρίδας της Γάζας.
Χθες το βράδυ 19/5, κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής συνάντησης με νέους, ο Erdogan επέκρινε σφόδρα την Aksener, χαρακτηρίζοντάς την «ανήθικη», που τον έβαλε «στο ίδιο επίπεδο με τον Netanyahu».
«Δεν έχω καν συναντήσει τον Netanyahu. Δεν ήταν ποτέ φίλος μας και δεν θα γίνει ποτέ», συμπλήρωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης