Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πλατφόρμα συναλλαγών για εφήβους 13 έως 17 ετών δημιουργεί η Fidelity

tags :
Πλατφόρμα συναλλαγών για εφήβους 13 έως 17 ετών δημιουργεί η Fidelity
Όπως η Robinhood και οι άλλοι ανταγωνιστές της, η Fidelity δεν θα χρεώνει τέλη λογαριασμού ή προμήθειες για online συναλλαγές
Η Fidelity προσπάθησε κάποτε να βελτιώσει την εικόνα της ως ένας ανθεκτικός επενδυτικός γίγαντας που εστιάζει στη συνταξιοδότηση, επιτρέποντας στους πελάτες να ενσωματώσουν συμμετοχές σε κρυπτονομίσματα.
Αλλά αφού οι Robinhood και WeBull προσέλκυσαν εκατομμύρια millennials πελάτες, η Fidelity προσπαθεί να προσελκύσει την επόμενη γενιά επενδυτών.
Και δεδομένου ότι οι νεότεροι επενδυτές έχουν δηλώσει ότι προτιμούν την κερδοσκοπία, χωρίς προμήθειες, η Fidelity αποφάσισε να τους δώσει ό,τι θέλουν.
Όπως αναφέρει η WSJ, σε μια προσπάθεια να "ανοίξει την πόρτα σε μια νέα γενιά επενδυτών", η Fidelity λανσάρει νέες πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, μαζί με επενδυτικούς και αποταμιευτικούς λογαριασμούς, σε εφήβους ηλικίας 13 έως 17 ετών.
Όπως η Robinhood και οι άλλοι ανταγωνιστές της, η Fidelity δεν θα χρεώνει τέλη λογαριασμού ή προμήθειες για online συναλλαγές.

Η νέα πλατφόρμα της Fidelity

Η Fidelity λειτουργεί ήδη μία από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές χρηματιστηριακές εταιρείες στις ΗΠΑ και προσφέρει 0 αμοιβές συναλλαγών όπως η Charles Schwab, το E-Trade και οι άλλες μεγάλες πλατφόρμες.
Όμως ο ανταγωνισμός για την επόμενη γενιά πελατών έχει αυξηθεί ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο.
Και αφού είχε καθυστερήσει σε σχέση τους ανταγωνιστές της σε προηγούμενες καινοτομίες, όπως η διαπραγμάτευση μετοχών μηδενικών τελών, η εταιρεία θέλει να κάνει ένα άλμα για να εθίσει περισσότερους εφήβους στις καθημερινές συναλλαγές.
Στην περίπτωση της νέας πλατφόρμας της Fidelity, ένας γονέας πρέπει να ανοίξει τον λογαριασμό και να συμφωνήσει να κάνει τις συναλλαγές του παιδιού του.
Αλλά μετά από αυτό, ο έφηβος θα έχει πλήρη έλεγχο σε όλες τις συναλλαγές.
Οι γονείς μπορούν να εγγραφούν για ειδοποιήσεις για τις συναλλαγές του παιδιού και να μπουν στο λογαριασμό τους εάν τα πράγματα ξεφύγουν, αλλά αυτό δεν απαιτείται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης