Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Gates έκανε παρέα με τον Epstein για να ξεφύγει από τον τοξικό γάμο του με τη Melinda, αναφέρει φίλος του νεκρού χρηματιστή

Ο Gates έκανε παρέα με τον Epstein για να ξεφύγει από τον τοξικό γάμο του με τη Melinda, αναφέρει φίλος του νεκρού χρηματιστή
«Η παρέα του Jeffrey Epstein ήταν μια διέξοδος για τον Bill Gates, o οποίος ασφυκτιούσε λόγω του τοξικού γάμου του με τη Melinda»

«Η παρέα του Jeffrey Epstein ήταν μια διέξοδος για τον Bill Gates, o οποίος ασφυκτιούσε λόγω του τοξικού γάμου του με τη Melinda» αναφέρει πρώην συνεργάτης του καταδικασμένου και πλέον νεκρού παιδόφιλου χρηματιστή.
Σύμφωνα λοιπόν με τον «insider», ο ιδρυτής της Microsoft επισκεπτόταν πολύ συχνά τη βίλα του Epstein στο Μανχάταν, αξίας 77 δισεκατομυρίων δολαρίων, όπου ο χρηματιστής είχε «ιδρύσει» ένα ιδιότυπο men’s club.
Φυσικά, οι συνάξεις γίνονταν κεκλεισμένων των θυρών. 
Για τον Gates, «το να πηγαίνει στον Jeffrey ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα στον γάμο του.
Ήταν ένας τρόπος για να ξεφεύγει από την τοξική σχέση που είχε με τη Melinda.
Μάλιστα, οι δυο τους αντάλλασσαν συμβουλές, για να αντιμετωπίσουν τα συναισθηματικά προβλήματά τους.
Σημειώνεται πως ο Gates είχε συναντηθεί δεκάδες φορές με τον Epstein, με τη σχέση τους να αρχίζει το 2011 και να συνεχίζεται έως το 2014.
gates_group_1_2.jpg
Ο Gates, με τη σειρά του, ενθάρρυνε τον Εpstein να αποκαταστήσει την εικόνα του στα μέσα ενημέρωσης, μετά τις κατηγορίες για ασέλγεια σε ανηλίκους.
Μάλιστα, του πρότεινε να εμπλακεί στο Ίδρυμα Bill - Melinda Gates.
Στο μεταξύ, εκπρόσωπος του Gates χαρακτήρισε όλα αυτά ανακριβή.
«Ο Gates oυδέποτε είχε σχέσεις με τον Epstein»…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης