Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Κίνα προετοιμαζόταν για Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο με όπλο τον κορωνοϊό

Η Κίνα προετοιμαζόταν για Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο με όπλο τον κορωνοϊό
Οι επιστήμονες του PLA διερευνούσαν τα βιολογικά όπλα γιατί μια ξαφνική αύξηση των ασθενών που χρειάζονται νοσηλεία «θα οδηγούσε κατάρρευση του ιατρικού συστήματος του εχθρού» και νίκη τους
Σχετικά Άρθρα

Η Κίνα προετοιμαζόταν για έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο με βιολογικά όπλα και διερευνούσε κορωνοϊούς που θα μπορούσαν να γίνουν τα «όπλα» της, ώστε να οδηγήσει σε κατάρρευση τους αντιπάλους της χωρίς να πέσει σφαίρα!
Έγγραφο 263 σελίδων, γραμμένο από επιστήμονες του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού (PLA) και ανώτερους Κινέζους αξιωματούχους της δημόσιας υγείας που περιήλθε στην κατοχή του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ κατά την έρευνά του για την προέλευση του COVID-19, αποκαλύπτει πως το Πεκίνο διερευνούσε τη δυναμική των κορωνοϊών SARS ως όπλα βιολογικού πολέμου, ήδη από το 2015, πιστεύοντας πως ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα γινόταν με βιο-όπλα, σύμφωνα με το The Weekend Australian (θυγατρική της News Corp).

Νίκη μέσω... κατάρρευσης!

Όπως σημειώνουν οι επιστήμονες του PLA μια ξαφνική αύξηση των ασθενών που χρειάζονται νοσηλεία κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης με βιολογικά όπλα «θα μπορούσε να προκαλέσει την κατάρρευση του ιατρικού συστήματος του εχθρού».
Οι Κινέζοι επιστήμονες περιγράφουν τους ιούς SARS μεταξύ αυτών και τον κορωνοϊό που προκάλεσε την πανδημία Covid ως τη «νέα εποχή γενετικών όπλων».
Υπερηφανεύονταν ότι οι ιοί μπορούσαν να αναβαθμιστούν, να ενδυναμωθούν και να τροποποιηθούν, ώστε να μεταδίδονται εύκολα μεταξύ των ανθρώπων και στην συνέχεια «να εξαπολυθούν με τρόπο που δεν είχε ξαναδεί ο κόσμος».
Σε δημοσίευσή του στη Wall Street Journal τον Φεβρουάριο 2021 ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Mike Pompeo, ανέφερε ότι, «ια μελέτη του PLA του 2015, αντιμετώπισε το ξέσπασμα του κορωνοϊού SARS το 2003 ως «σύγχρονο γενετικό όπλο που «εξαπολύθηκε» από ξένες δυνάμεις».

«Γνήσιο» το αποκαλυπτικό έγγραφο!

«Καταφέραμε να εντοπίσουμε την προέλευση του εγγράφου στο κινεζικό Διαδίκτυο και ήμασταν σε θέση να επαληθεύσουμε την αυθεντικότητά του, πως συντάχθηκε από τους συγκεκριμένους ερευνητές και επιστήμονες του PLA», υποστηρίζει ο Robert Potter, ειδικός στην ψηφιακή ιατροδικαστική που έχει εργαστεί για τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ, της Αυστραλίας και του Καναδά.
Δέκα από τους συγγραφείς είναι επιστήμονες και ειδικοί στα όπλα που συνδέονται με το Ιατρικό Πανεπιστήμιο Πολεμικής Αεροπορίας στη Σι Αν, ένα πανεπιστήμιο «υψηλού κινδύνου» για το επίπεδο αμυντικών ερευνών, σύμφωνα με το Αυστραλιανό Ινστιτούτο Στρατηγικής Πολιτικής Παρακολούθησης των Πανεπιστημίων Άμυνας.
Η Κίνα κατηγορείται για την συγκάλυψη, διαστρέβλωση στοιχείων και του ρόλου της στις πρώτες μέρες της πανδημίας και πως απέκρυψε πολύτιμες πληροφορίες από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ).
Η Κίνα είναι ήδη γνωστό πως διεξήγαγε πειράματα με ιούς προερχόμενους από ζώα όπως ο Covid-19, όμως οι περισσότεροι επιστήμονες δηλώνουν ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις πως ο Covid-19 είναι ανθρωπογενής, ή ότι διέφυγε από το Ινστιτούτο ιολογίας της Wuhan (WIV), το οποίο τέθηκε υπό τη διοίκηση του PLA το 2017 και αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην προέλευση του ιού, χωρίς να εξηγεί ωστόσο, γιατί αφαίρεσε όλες τις πληροφορίες για τις έρευνές του από το διαδίκτυο τον Σεπτέμβριο του 2020.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης