Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ινδία - υπουργείο Άμυνας: Στη μάχη κατά του κορωνοϊού περίπου 400 πρώην στρατιωτικοί γιατροί

Ινδία - υπουργείο Άμυνας: Στη μάχη κατά του κορωνοϊού περίπου 400 πρώην στρατιωτικοί γιατροί
Περίπου 400 πρώην ιατρικά στελέχη των ενόπλων δυνάμεων θα κληθούν σε υπηρεσία με την υπογραφή συμβολαίων που θα έχουν ανώτατη χρονική διάρκεια 11 μηνών
Σχετικά Άρθρα

Περίπου 400 πρώην ιατρικά στελέχη των ενόπλων δυνάμεων ετοιμάζεται να επιστρατεύσει η Ινδία για να υποστηρίξει το υγειονομικό σύστημα της χώρας, που έχει υπερβεί τα όρια του, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή 9/5 το υπουργείο Άμυνας της χώρας.
Ήδη, στην Ινδία, όπου για τέταρτη διαδοχική ημέρα την Κυριακή 9/5 καταγράφηκαν πάνω από 400.000 νέα κρούσματα της Covid-19 , παρά το γεγονός ότι αρκετά κρατίδια επέβαλαν αυστηρά lockdown για να περιορίσουν τη μετάδοση του ιού, ακούγονται φωνές για την επιβολή ολικού εθνικού lockdown.
Κάθε δύο ή τρεις ημέρες στην Ινδία τα περιστατικά μόλυνσης και οι θάνατοι από την COVID-19 ρεκόρ στην Ινδία και μάλιστα, μόνο την Κυριακή 9/5 ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε πάνω των 4.000 θανάτων για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα.

Οι πρώην στρατιωτικοί γιατροί

Περίπου 400 πρώην ιατρικά στελέχη των ενόπλων δυνάμεων θα κληθούν σε υπηρεσία με την υπογραφή συμβολαίων που θα έχουν ανώτατη χρονική διάρκεια 11 μηνών, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Άμυνας της Ινδίας.
Επίσης, άλλοι στρατιωτικοί γιατροί έχουν επιλεγεί για την προσφορά συμβουλών μέσω του διαδικτύου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης